Verq
Fanka BB :)
Dziewczyny a macie czasami klucia w maciy podczas np. szybkiej zmianie pozycji? ja dzis rano przy przeciaganiu sie w lozku poczulam klujacy bol macicy![]()
Mi też się zdarzy, że mnie coś zakłuję, jak za szybko wstanę np.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a macie czasami klucia w maciy podczas np. szybkiej zmianie pozycji? ja dzis rano przy przeciaganiu sie w lozku poczulam klujacy bol macicy![]()
Ale uczucie jakbym jezdzila caly dzien na rowerze i by mnie bolalo od siodelka mam tylko ja[emoji53]Mi też się zdarzy, że mnie coś zakłuję, jak za szybko wstanę np.
ja robię wg tego przepisu Link do: Zupa fasolowa błyskawicznaJaka to jest zupa fasolowa? Bo ja z fasoli tylko robie i absolutnie uwielbiam fasolke po bretonsku. Ale zupy fasolowej nie jadlam chyba
nie znam wersji z buraczkami (chociaz moja mama robi barszcz ukrainski i tam sa buraki, fasola i pół ogródka ;p ) ja robię fasolową z tego przepisu Link do: Zupa fasolowa błyskawiczna
mnie czasmi zlapie tam taki dziwy ucisk, dzis tez czuje to miejsce wyrazniej niz zwykle. Kredka a od kiedy tak masz, boli czy raczej jest to taki ucisk i dretwienie.? ginekologa mam dopiero 16.11 po wyniki morfologii i moczu. A wy co ile robicie badania krwi i moczu?Ale uczucie jakbym jezdzila caly dzien na rowerze i by mnie bolalo od siodelka mam tylko ja[emoji53]
Zauwazylam,ze jak jestem bardziej aktywna w praca domowych i wypadach na zakupy to wieczorem za kazdym razem czuje pobolewanie podbrzusza jakby na miesiaczke.Wagobunda mi się też zdarza czasami takie kłucie jak się np nagle przewroce ż boku na bok, czy gwałtownie wyprostuje...niestety mnie cały czas podbrzusze pobolewa..dlatego staram się trochę wolniej wszystko robić, nie tak jak wcześniej tornado...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mocz na kazda wizyte, morfo co drugamnie czasmi zlapie tam taki dziwy ucisk, dzis tez czuje to miejsce wyrazniej niz zwykle. Kredka a od kiedy tak masz, boli czy raczej jest to taki ucisk i dretwienie.? ginekologa mam dopiero 16.11 po wyniki morfologii i moczu. A wy co ile robicie badania krwi i moczu?