Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja uwazam ze porod silami natury jest rownie niebezpieczny...owszem natura naturą alr ile sie slyszy o niedotlenieniach, polamanych obojczykach itd... osobiscie z uwagi na to ze jest to ostaynio dosc czesty problem jestem za cc.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Niedotlenienie występuje wtedy kiedy polozna lub lekarz nie patrza na wyniki ktg i odwlekaja cc ktora jest potrzebna w tym wypadku lub jak porod trwa za dlugo.
Sn jest pod kazdym względem bezpieczniejsze i dla.matki i dla dziecka. Wiadomo zdarzają się komplikacje, ale one nawet prZy wyrywaniu zęba występują.
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
No właśnie. Niewątpliwie poród sn jest lepszy dla dziecka, o ile matka jest zdroaa. Każdy wybierze (o ile może) najlepszą opcję dla siebie. Po porodach będziemy się cieszyć z kochanych maluszków, w jakikolwiek sposób przyjdą one na świat)
Bolą Was nadal piersi? Mnie w nocy masakrycznie ciagną, szczególnie jak wstaję do toalety tj. Jakieś 3-5razy. Ja już po spacerze idę tworzyć jarzynową na obiad.
Ja robie zupe z brukselkaMnie bola piersi non stop.
Nie mam dzis weny na gotowanie...nie wiem co zrobic na obiad
Ja jestem zdecydowana na materac firmy Badum, dwustronny. I też z pianką. Ceny mają korzystne i opinie również.Hej dziewczyny Grzebie i grzebie po internecie i coraz bardziej jestem zielona.. To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie wiem co wybrać. Szukamy materaca do łóżeczka 120x60. Z tego co obilo się o uszy to lateks lub lateks z pianką byłby najlepszy? Jaka wysokość?
Bardziej niepokoi mnie fakt nie wiem czy słyszałyście ze w niemieckiej produkcji pianki do materaców doszło do klapy i pianka została wyprodukowana rakotwórcza na przełomie września/października dystrybucje mają wszędzie.
Agnes
To oni nie wycofuja tego? Czyli w opisie bedzie ze wyprodukowano w niemczech czy oni tylko pianke produkuja i kto inny robi materace?Hej dziewczyny Grzebie i grzebie po internecie i coraz bardziej jestem zielona.. To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie wiem co wybrać. Szukamy materaca do łóżeczka 120x60. Z tego co obilo się o uszy to lateks lub lateks z pianką byłby najlepszy? Jaka wysokość?
Bardziej niepokoi mnie fakt nie wiem czy słyszałyście ze w niemieckiej produkcji pianki do materaców doszło do klapy i pianka została wyprodukowana rakotwórcza na przełomie września/października dystrybucje mają wszędzie.
Agnes
Link do: Rakotwórcza pianka przedostała się na rynek. Czy mój materac jest zdrowy? - PLANTPUR - SLEEP RELIEFTo oni nie wycofuja tego? Czyli w opisie bedzie ze wyprodukowano w niemczech czy oni tylko pianke produkuja i kto inny robi materace?