Będą zajączki ze śniegu??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będą zajączki ze śniegu??
U mnie brzuch już bardzo widoczny. Teraz mam rozmiar 80B...więc jeszcze trochę nie zaszkodzi hehejeszcze w płaszcz zimowy się zapne ale tak na styk więc będę się rozglądać za czymś nowym
![]()
U mnie brzuch juz troche widac. Piersi tez sie powiekszyly. A waga... szkoda gadac ☹Ja też nie mam widocznego brzucha smigam jeszcze w moich normalnych spodniach, a w płaszczu zimowym mam trochę zapasu[emoji5].
Ja mam 18+1 piersi o dobre dwa rozmiary większe i jeszcze nie wróciłam do wagi sprzed ciąży.
Na kiedy masz termin? Podobny czas ciazy jak u mnie [emoji16]U mnie 18w2d i właśnie dobiłam do wagi sprzed ciąży [emoji5]
Co do piersi to trochę urosły, ale jaki mam teraz rozmiar to sama nie wiem... stanik sportowy rozmiar M [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja cos czuje, ze do + 25 kg dobije leciutko...Ja +8
Idziemy leb w leb[emoji23] bedziemy sie pod koniec turlac [emoji23]
Eh...ja w ciazach tyje duzoooo...nie odmawiam sobie alr tez nie jem duzo...chyba normalnie.moze wiecej zjadam slodyczy [emoji16]Ja cos czuje, ze do + 25 kg dobije leciutko.... Siostra i mama tyle około przytyly w pierwszych ciazach wiec zwalam na genetyka, a nie na zachcianki;p. A jedzonko smakuje..
![]()
![]()