Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To masz prawie mój sprzed ciąży...A ja mam piersi rozmiar 75 i... nie wiem czy po porodzie kupie biustonosz [emoji23]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
14.04 [emoji16]Na kiedy masz termin? Podobny czas ciazy jak u mnie [emoji16]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Piersi wielkie jak na mnie, ale nie zmuszę się do założenia normalnego stanika wiec rozmiaru nie znam
A'la sportowe koszulki góra!Kciuki zaciśnięte. Powodzenia!Dzień dobry dziewczyny,
Szykuje sie na badanie polowkowe na 10:30. Trzymajcie prosze kciuki, bo mały stresik jest ...
![]()

To masz prawie mój sprzed ciąży...znajdziemy jakąś metę na takie egzemplarze...

Czesc dziewczyny
Jestem tu nowa wiec staram sie podczytac troche
co do wagi to umnie 3kg a piersi to kosmos z 75b na 85c niby nie duzo ale na moja figure i posture to duzo i bardzo bola.
pozatym klopoty ze spaniem juz niewiem jak sie ulozyc.. czy macie jakies sposoby ? Jak sobie pomagacie ? Moze jakies poduszki itp??
WitajCzesc dziewczyny![]()
Jestem tu nowa wiec staram sie podczytac troche
co do wagi to umnie 3kg a piersi to kosmos z 75b na 85c niby nie duzo ale na moja figure i posture to duzo i bardzo bola.
pozatym klopoty ze spaniem juz niewiem jak sie ulozyc.. czy macie jakies sposoby ? Jak sobie pomagacie ? Moze jakies poduszki itp??
Mi Panie w sklepie powiedziały, że większego już nie mają
Także nie wiem gdzie kupie coś sensownego.
Co do tycia ja staram się pilnować, przeraża mnie wizja przytycia 20-30 kg![]()