Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas chyba to temat nie do ogarniecia. Nawet jak sa z tego powodu awantury to przyjdzie odwali robotr i tyle.zero checi i zaangazowania z jego strony. Z mojej juz tez bo nie mam zamiaru zebrac o czulosc, sex itd. Ehhh Dziewczyny... chyba nie mozna miec wszystkiego. Musze sie z tym pogodzic.Aguska11 dokladnie tak jak mowia dziewczyny Ty dalas zycie a on powinien na to patrzec z innej strony. Moze szczera rozmowa i wyrzucenie wszystkiego z siebie by pomoglo?
Jeszcze Cie zasypie [emoji16]Ja chetnie oddam swoj snieg [emoji23]A za ten snieg to nie gadam z Wami[emoji12][emoji12][emoji12]
Ja tez chce!!!!
A za ten snieg to nie gadam z Wami[emoji12][emoji12][emoji12]
Ja tez chce!!!!
Wiem co czujesz, bo przechodziłam to po pierwszej ciąży i do dzisiaj mam tak ze jak maz mnie odprawia z kwitkiem to mu juz teraz robię awantury....
Ja też chcę śnieg... a u mnie tylko zimny wiatr .
P.s pozazdrościlam wam sniegu i wlasnie skąpo zaczął padac[emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
No raczej mnie nie zasypie[emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21] ostatni raz pol metra sniegu mialam w 2010r... chociaz podobno mowili ze ma byc zima stulecia.. jakos nie wierze..Jeszcze Cie zasypie [emoji16]Ja chetnie oddam swoj snieg [emoji23]
Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app
Nie poradzę Ci przy tym ciągłym bólu. Najlepiej to lekarz odpowie.Aguska11 dokladnie tak jak mowia dziewczyny Ty dalas zycie a on powinien na to patrzec z innej strony. Moze szczera rozmowa i wyrzucenie wszystkiego z siebie by pomoglo?
Majorka skoro skurcze sa tak jak na @ to czemu u mnie to taki bardziej ciagly bol?
To u mnie nic śniegu nie zostało po 2 minutach![]()
Mozesz chociaz popatrzec[emoji6]