Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny Grzebie i grzebie po internecie i coraz bardziej jestem zielona.. To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie wiem co wybrać. Szukamy materaca do łóżeczka 120x60. Z tego co obilo się o uszy to lateks lub lateks z pianką byłby najlepszy? Jaka wysokość?
Bardziej niepokoi mnie fakt nie wiem czy słyszałyście ze w niemieckiej produkcji pianki do materaców doszło do klapy i pianka została wyprodukowana rakotwórcza na przełomie września/października dystrybucje mają wszędzie.
Agnes
A czemu jestes na nie?ja jestem raczej na nie jeśli chodzi o pobieranie krwi pępowinowej, więc się nie zdecyduje.
Ja polecam kosmetyki z iherb, całkowicie naturalne składy można tam znaleźć, tyle, że czeka sie długo na przesyłkę. Jedne z lepszych składów ma też Hipp. Wydaje mi się, że ktoś tutaj już polecał blog Srokao, świetne kompendium wiedzy.

No już dzisiaj miałam 3 raz taki spadek że ledwo ogarniałam. Jakimś cudem dojechałam do domu i po wypiciu kawy wrócilo wszystko do normy.@gooosiaaa ja tak mam. Ciagle 90/60 wstaje i ciemno mi w oczach. Dluzej postoje i jest to samo. Gin mowil na to tylko tyle ze mam uwazac na siebie i ze z dwojga zlego to lepiej miec niskie niz wysokie
![]()