wanda123
Fanka BB :)
To jest ten tymczasowy za 24 funty. Bez nr PESEL.Konsulat Manchester . U nas inaczej to działa niestety .![]()
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest ten tymczasowy za 24 funty. Bez nr PESEL.Konsulat Manchester . U nas inaczej to działa niestety .![]()
Mi dziś sprawdził. Trafiłaś na paskudnego lekarza. A dlaczego dziś poszłaś skoro wizytę masz u swojej lada dzień.Lekarz nawet nie zrobił powiększenia żeby sprawdzić czy jest coś w tym pęcherzyku
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Termin do konsulatu zrób jeszcze będąc w ciąży i to samo ż urzedemKonsulat Manchester . U nas inaczej to działa niestety .![]()
Bo chciałam dostać skierowanie na badania,a jego mam w pakiecie medycznym i tylko on może mi wystawić skierowanie...Mi dziś sprawdził. Trafiłaś na paskudnego lekarza. A dlaczego dziś poszłaś skoro wizytę masz u swojej lada dzień.
Powiesz że się pomyliłaś w wpisywaniy[emoji6]Ania do.wizyty trzeba podać datę urodzenia cholerka ... Trza będzie urodzić wcześniej no.
Ale dał Ci te skierowania?Bo chciałam dostać skierowanie na badania,a jego mam w pakiecie medycznym i tylko on może mi wystawić skierowanie...
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
No właśnie nie dal, kazał przyjść za 3 tygodnie.... za wcześnie jeszcze na robienie badań, musimy zobaczyć Ci się z tego rozwinie....Ale dał Ci te skierowania?