Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widze ze cala lista w kolejce na obciążenie glukozaja tez ide za kilka dni i mi wrecz doradzila polozna i gin zeby wziac cytrynke
ale samo siedzenie na glodnego tam 3 godz mnie przeraza. Juz raz zaslablam od slabego sniadania i boje sie powtorki
![]()
wiecie co dziewczyny mi lekarz powiedzial że mam normalnie zjeść śniadanie przed badaniem...ale ja biorę męża że sobą więc nie będę mieć stracha...bo teraz to boję się sama wychodzić jak ostatnio zemdlalam...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz byc na czczo ponieważ przed podaniem glukozy masz pobranie krwi na badanie poziomu cukru we krwi, a jak zjesz śniadanie to przekroczysz to wygórowane 92 na czczoMysle,ze sniadanie może wplynac na wyniki,zawsze slyszalam tylko na czczo,lepiej mieć ten wiarygodny rezultat.Wiec może podpytaj jeszcze.
Do laboratorium Masz umówiona godzinę?Kurde to mi będzie ciężko wytrzymać bo wstaje przed 7 i jem cis zazwyczaj A wizytę mam dopiero na 10ta....jak ja wytrzymam to nie wiem...ciezko trochę będzie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom