Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na razie mam opcje dzirwczynki ale dzis zobaczymyMnie najpierw powiedzieli ,ze dziewczynka.Na polowkowym dowiedziałam się,ze będzie chlopiec,teraz znow dostałam wiadomość ,ze to dziewczynka i mam nadzieje,ze tak już zostanie![]()
U mnie juz prawie 24tc, a mały jest coraz bardziej aktywnyHejo. Odnośnie płci to u nas będzie dziewczynka, jednak tylko na jednym USG lekarz potwierdził około 17 tc. Na razie nic nie pytałam. Wizytę mam 29 grudnia będę jeszcze raz pytać. Test obciążenia glukozą dopiero przede mną i muszę powtórzyć badanie moczu. W sobotę idę się pokazać żeby zbadać szyjkę. Później we czwartek w wynikami moczu, następnie zrobić glukozę i już mi gin kazał zrobić badania do porodu a dokładnie HBS i HCV. Jestem w 23tc. Brzuszek już coraz to większy. Dzisiaj ubrałam choinkę, ale śniegu za oknem ani grama....jak u was czas mija. Może polecicie jakąś fajną książkę do poczytania?
Melduje się.Czy jest na sali Mama ktora nie zna jeszcze plci Malucha?????[emoji16]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom