Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tego co pamiętam to do roku na pewno. Ale nie trzeba tak długo. Wiekszość mam jak najszybciej zaczyna prać razem z innymi ubraniami. Mi to nie przeszkadzało, że osobno trzeba sortować. Poza tym mieszkałam z tesciową, która potrafiła parę skarpetek wyprać osobno w odstępie miesiąca...[emoji12]o słyszałam że ten proszek Lovela jest dobrychyba na niego postawie.
Też tak mi się wydaje że nie ma co cudować, kosmetyki do pielęgnacji kupie na początek normalne - dobry ponoć skład ma ta seria baby dream z rossmana.
Gina86@ - a długo prałaś ubranka osobno ?
Mój buszuje głównie jak zjem coś słodkiegohehe
Oj tak wózek to będzie wyzwanie...
Mnie boli dupa!!! Jakby zakwasy... po jeździe na rowerze... Masakra. Nogi tez mnie bolą jak dłużej pochodzę lub postoje w kuchni[emoji16]Z tego co pamiętam to do roku na pewno. Ale nie trzeba tak długo. Wiekszość mam jak najszybciej zaczyna prać razem z innymi ubraniami. Mi to nie przeszkadzało, że osobno trzeba sortować. Poza tym mieszkałam z tesciową, która potrafiła parę skarpetek wyprać osobno w odstępie miesiąca...[emoji12]
Mnie nic w pachwinach nie boli, nie kłuje. Tylko jak dłużej pochodzę lub stoję, to bolą mnie stopy. A wczoraj wieczorem po raz pierwszy miałam płytki oddech. Nie mogłam nabrać odpowiedniej ilości powietrza. To pewnie przez przeponę. Uroki ciąży[emoji4]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam. Masz jakieś pytania?Mnie boli dupa!!! Jakby zakwasy... po jeździe na rowerze... Masakra. Nogi tez mnie bolą jak dłużej pochodzę lub postoje w kuchni[emoji16]
Czy jest mama ktora miala już cc???
Mnie boli dupa!!! Jakby zakwasy... po jeździe na rowerze... Masakra. Nogi tez mnie bolą jak dłużej pochodzę lub postoje w kuchni[emoji16]
Czy jest mama ktora miala już cc???
Ooo to nie jestem sama. Ja czasami juz nie daje rady.Ja mam tak samo!! Dokładnie! I pachwiny też mnie bolą...
Ja też miałam jedno CC.
Napisane na U FEEL PRIME w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też pobierali z palca ,ale tylko po to ,żeby sprawdzić czy mogę przystąpić do glukozy ,a wynik z krwi i tak dodatkowo wzieli.W laboratorium do krzywej pobrali Ci z palca?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017