Dominika81
Fanka BB :)
Aniołek - ja brałam w poprzedniej ciąży żelazo, bo miałam bardzo mało. Terdyferon brałam czy jakoś tak.
Napisane na U FEEL PRIME w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na U FEEL PRIME w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej! Trzymaj się i bądź dobrej myśli, a z pewnością wszystko dobrze się ułoży![emoji173] Jak widać nie ma co bagatelizować choćby najmniejszych dolegliwości. Czekamy na info!Hej kochane. Szyjka 1,79 : ( od dzis luteina, jutro z rana do kliniki w Gdansku i zobaczymy czy bedzie szew... a tylko czulam malego bardzo nisko, zadnych plamien nic... moze czasem napiecie brzuszka i lekki bol pilnujcie sie i ze wszystkim na IP! A nasz maly niech tym czasem jeszcze posiedzi bo to dopiero 24tc
Przy takiej szyjce dużo odpoczynku, szew będzie dobrym rozwiązaniem. Ja tez mam założony od 16 tyg ciąży.Trzymam kciuki .Hej kochane. Szyjka 1,79 : ( od dzis luteina, jutro z rana do kliniki w Gdansku i zobaczymy czy bedzie szew... a tylko czulam malego bardzo nisko, zadnych plamien nic... moze czasem napiecie brzuszka i lekki bol pilnujcie sie i ze wszystkim na IP! A nasz maly niech tym czasem jeszcze posiedzi bo to dopiero 24tc