Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyznam ze mam tak samo,od 26 tygodnoa budze sie w nocy co godzinę lub dwie -nie wiem czy to powiekszajacy sie brzuch, kopniaki dziecka czy tez po prostu jakas adrenalina..Ja też kompletnie wyprawkę,sporo już mam.tdraz za wózkiem się rozglądam.. w sumie od samego początku i do tej pory nie wiem co kupić.
Samopoczucie ok,choć już ciężko się śpi,nawet rogal za wiele nie daje. Budzę się co najmniej kilka razy w nocy.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Wg krzywej cukrowej masz cukrzycę ciążowa, wiec nie do końca wszystko książkowoDziekuję
Czuję się jak na 28 tydzień
Choć ciąża obciążona w wywiadzie ( 2 poronienia) ,tym razem przebiega podręcznikowo.Glukoza 95/107/101,morfologie w normach,waga przed ciążą 67 kg,schudłam do 62,a teraz 66 kg, więc jeszcze nic nie przytyłam ponad wagę wyjściową. Były mdłości, kilka pobytów w szpitalu,podejrzenie wyrostka,kolki nerkowej (krwiomocz),ale nic się nie potwierdziło.
My od 12 tygodnia znamy płeć ,będzie synuś. I nic się w tym kierunku ani razu nie zmieniło. Na każdym kolejnym badaniu po 12 tygodniu, Mały ładnie się chwalił co tam ma między nogami, ślepy by zauważył
To tak w szybkim skrócie![]()