Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny czy moj przyrost bety jest odpowiedni? 1 badanie robilam 04.08 około godziny 18 i wynik wyniósł 1242, drugie badanie robiłam 07.08 około 16 i wynik wyszedł 2676.
Co myślicie? Do lekarza ide dopiero 14.08
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też odkryłam go dopiero w tej ciążyDziekuje bardzo [emoji9] nie wiedziałam nawet ze jest taki kalkulator. Uspokoiłas mnie, dziekuje [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy witamy
Nie będę "najstarszą starowinką" hurraaa![]()

Ja tez później. Chce mieć wszystko już ok 32 tyg. Totalnie wszystko. Pierwszy synuś o mało nas nie zaskoczył w 33!Widzę,że plany pełna parą [emoji3].Ja mam już ogólny zarys tego co kupie,ale pierwsze zakupy poczynie w okolicach świat,bo nie będę miała gdzie tego przechowywać.Wczesniej pewnie będę kupowała ciuszki i tym podobne drobne rzeczy.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga jak znajdziesz daj znać. Chociaż ja i tak zamawiam na Niemcy to tylko 100zl.Widziałam właśnie cos w podobie prawie identyczne mają stronę na facebooku firma w niemczech ale po polsku, polskie produkty i sprzedaja w euro, wysyłka darmowa i chyba komplety sprzedają.
Widziałam tez tetry mają i w sumie wychodzi nie drogo.
Agnes