Jasne, dopisałam już swoje wyniki w wątku połówkowym.
Mam do Was pytanie, czy zapisujecie się do szkoły rodzenia?
U mnie tak samo jak u Ciebie pierwsza ciaza i wybieram sie na zajecia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne, dopisałam już swoje wyniki w wątku połówkowym.
Tak będą 2... I to i zamknięte...chyba to forum zostanie, a dodatkowo będzie jeszcze zamknięte???
Poszukaj jakiś grup z Twojego miasta na FB, może jest coś w stylu "ciężarówki Szczebrzeszyn".Dziewczyny? Czy chodzicie może na jakieś zajęcia dla kobiet w ciąży, albo jakieś spotkania towarzyskie organizowane w Waszych miastach? Domyślam się, że nie wszędzie takie coś się odbywa. Właśnie jestem w trakcie szukania czegoś w moim mieście, ale obawiam się, że chyba nic nie mam.
Wlasnie widzialam Twoj post na połówkowym wątku. Jesli bedziesz chciala przejsc przed świętami nq wątek zamkniety, to proponuje zmienic sie w gadułe, bo bez sensu isc i czytac, a udzi3lac sie raz na pół ciąży.Witam Was dziewczyny
Czytam forum już od naprawdę dawna ale wcześniej nie udzielałam się. Przyznam się szczerze, że jestem z tych "wstydliwych" co częściej słuchają niż mówią. Muszę jednak powiedzieć, że wiele wartościowych informacji tutaj znalazłam i zawsze staram się być na bieżąco. Nie wiem, czy będzie Wam odpowiadać forma "małomównej" ale bardzo chciałabym dalej uczestniczyć w tym forum.
Jestem po 30stce i to będzie pierwsze dziecko (córeczka), bardzo długo wyczekiwana. Jestem już po połówkowych i powoli zaczynam się stresować tym jak sobie poradzę z takim małym człowieczkiem, czuję, że tak mało wiem i nie wiem czy zdążę się przygotować bo czas leci strasznie szybko.
U mnie szkoła rodzenia była od 28 tc jak się nie mylę.Poszukaj jakiś grup z Twojego miasta na FB, może jest coś w stylu "ciężarówki Szczebrzeszyn".
Ja zapisze się na szkołę rodzenia, ale chyba dopiero w styczniu.
O zajęciach myślałam, sprawdzałam oferty, nie wiem jak będzie z moja motywacją, chyba będę ćwiczyć z YT.
hejJasne, dopisałam już swoje wyniki w wątku połówkowym.
U nas słońca nie ma ale jest -2 st. Polecam spacer my już wróciliśmy ale zmarzlam i się dotlenilam. Uwielbiam taką pogodęSłonko świeci... dzieci wieszają się na firankach a matce się nie chce wyjść z domu... Ale mam dziś lenia [emoji21][emoji21]
Która mi sprzeda kopniaka bo chyba się nie zwlekę ż tej kanapy dzisiaj[emoji6]