Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja będę ją robić w szpitalu jak będę na podaniu zastrzyku z immunoglobulin. Tak mi mój ginek powiedział że po co mam płacić zrobimy wszystko hurtowo [emoji6] też się boję tego badania bo pewnie mi cukrzyca wyjdzie z racji tego że miałam w poprzedniej ciąży [emoji21]Heja dzieeczyny.
Dostalyscie juz skierowanie na krzywą cukrową? Moj ginek jeszcze mi nie kazal robić. Kolejna wizyte mam po skończeniu 25 tc. Pewnie teraz zleci. Z jednej strony boje sie, ze wyjdzie mi ta cumrzyca, a z drugiej na czczo glumoza 78. Może nie będzie źle
Mnie niby rozklada przeziębienie, niby nie. Najpierw gardlo, pozniej katar + kichanie, teraz kaszel mnie dusi. Ale czuje sie ogolnie dobrze, nie jak nieraz przy przeziebieniach. Ratuje sie domowymi trikami ;]
Ja nie miałam skierowania, chodzę prywatnieNo właśnie kurcze wydaje mi się że w pierwszej ciąży potrzebowałam skierowanie na krzywa mimo że robilam ja prywatnie. Teraz moja gin kazała zrobić przed kolejna wizyta w grudniu i nie dostałam skierowania.. Może podpowiedzą mi dziewczyny które już ją robiły prywatnie czy skierowanie jest potrzebne?
U mnie tragiczna nocka, synek od wczoraj ma wysoką gorączke, w nocy udało się ją trochę zbić ale i tak ciągle się budził i pokazuje że boli go uchozaraz idziemy do lekarza.
Kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na dobre wieści![]()
A pamiętasz w jakim labolatorium robiłas?Ja nie miałam skierowania, chodzę prywatnie
W diagnostyce robię wszystkie, po prostu przyszłam i powiedziałam że na krzywa itd i bez problemu wszystko zrobiły [emoji4]A pamiętasz w jakim labolatorium robiłas?
Dzięki KochanaW diagnostyce robię wszystkie, po prostu przyszłam i powiedziałam że na krzywa itd i bez problemu wszystko zrobiły [emoji4]