Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To już chyba hormony ciążowe działają [emoji1787][emoji1787]Ja nie bronię żadnej strony, swoje zdanie już napisałam. Ktoś to dobrze napisał ze popadanie w każda skrajność jest niedobre.
Ale inna rzecz mnie dziwi. Ja nie widzę nic obraźliwego w stwierdzeniu „Polacy biorą za dużo suplementów”. I nie biorę tego personalnie. Jak ktoś mówi ze średnia krajowa w Polsce wynosi tyle i tyle, to tez się kłócicie, ze to nieprawda bo wy zarabiacie mniej/więcej? To już jest takie czepianie się słówek.
Hej! Wróć do nas późniejChyba najtrafniejsze słowa które siedzialy we mnie od poruszenia tematu leków... dziękuję Kochana za Twoją wypowiedź.
Pisałam od 2 dni do Was posta i to usuwalam, bo nie chcialam ruszac tematu. Jestem twarda, a ryczalam już parę razy bo nigdy nie wiedziałam jak boli strata dziecka. Leki? Bede brała, jestem dumna z siebie ile moge wytrzymac bolu robiac 150 zastrzyk w obolaly brzuch pelen siniakow. Codziennie płacze jak to robię bo tak cholernie boli kiedy skóra jest naciągnięte od Maluszka. I mam w dupie czy komuś się podoba że moja ciąża jest 100% sztucznie podtrzymana chemia i lekami. Czy dlatego nie zasługuje na to by chociaz sprobuje z kolejnym lekiem być mama? Lekow biore garsc, suplementow sciaganych ze stanow kilka, bo sa metylowane i tylko one sie wchlaniaja prawidlowo dla mojego organizmu. Minal kolejny termin porodu straconego Maleństwa i chyba przez to jestem taka niestabilna. Znikam na jakis czas bo bez sensu się denerwuje i nie mam nerwów na forum. Życzę wszystkim spokojnych dni, zdrówka w dwupaku/ trzypaku. Uwazajcie na drogach bo warunki sa straszne. Kolejna wizytę mam pod koniec grudnia wiec do usłyszenia.
Dokładnie. Bardziej chodzi o preparaty w składzie z niczym pomagające na wszystko.Dziewczyny, ja myśle ze bardziej chodziło o preparaty typu „syndrom niespokojnych nóg” a nie o leki które ratują ciąże. Tym bardziej że w składzie większości tych pierwszych więcej wypełniaczy niż czegoś co faktycznie moze pomoc. Wystarczy wejść na wątek dziewczyn które starają się o dzieciątko albo in-vitro aby docenić szczęście ze te garści leków niektórym są zupełnie niepotrzebne. Jest różnica między lekiem a suplementem i tej chyba nikomu tłumaczyć nie trzeba. Po to diagnostyka i medycyna się rozwija aby z niej korzystać i ratować zdrowie i życie i tego nikt o zdrowych zmysłach nie neguje.
Ty się nie przejmuj kochana... Bo jest wiele osób które myślą jak ty.@kaliiia przeginasz i to ostro! Farta mam, że dzieci zdrowe? Jak będą ciężko chore to je do pieca może wrzucę? Ty ciągle mi wmawiasz coś czego nie robię/nie piszę/nie myślę. Ale Ty jesteś wielce oburzona, bo napisałam, że Polacy to lekomani. Na więcej nie mam już siły ani ochoty...
Też mam łożysko z przodu. Pewnie od tego też mnie pobolewa tak jak Ciebie.Dzień dobry.
My nigdy, nigdzie nie byliśmy sami odkąd mamy dzieci. Czasem człowiek poszedłby do kina na jakiś polski film ... ale w naszej sytuacji nie ma gdzie łobuzów zostawić.
Co do boli i kłuć ja obstawiam ułożenie Basi. Mam łożysko z przodu wiec ona bardziej mi kręgosłup atakuje... bo poprzednimi razami nic mnie nie bolało, jak młody bóg się czułam, góry mogłam przenosić ... a teraz, kurczę chyba mi się udzieliło od staruszków
Ostatnio tez miałam taki dziwny „ból” w dole brzucha ale odpoczęłam więcej niż zwykle, poszłam wcześniej spać i przeszło (tak jakoś 2 czy 3 dni mnie pobolewalo i przestawało)
My zaczęliśmy zabawę “elf on the shelf”. Fajnie można wyobraźnie dzieci rozbujać![]()
Jeszcze jakby trochę śniegu spadło....
Co do badań ręcznych tu tylko jeśli coś się dzieje i jedzie się na A&E i wtedy sprawdzają ocb ale przy normalnym rozwoju ciąży się nie praktykuje.

A ja się pochwalę dziewczyny że wczoraj mój młody przeciągnął swoją nogą przez pol brzucha tak powoliniesamowite uczucie taki ruch od środka powolny i wyraźny.
łożysko na tylnej ścianie jest zarabiste
Ogólnie jest wariat mały bo czasem spokoju mi nie daje![]()