Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najpierw było z prawego boku, ale się przesunęło na tył. Teraz mam cały czas już w dnie z tyłu
Kurczę nie widzę niestety ale wierzę na słowo.udało mi się uchwycić mojego małego bokseradotąd były to delikatne uczucia przesuwania pod skórą, tylko na leżąco i po położeniu dłoni. ale od 3/4 dni czuję parę razy na dobę jak mnie szturcha od środka, czasami parę razy z rzędu
wrzucilam prywatny film, nie wiem dlaczego ustawia najniższa jakość, można zmienić w ustawieniu. jakby na 1 rzut oka któraś nie zauważyła, to widać w okolicy mojego kciuka, 3/4 sekunda
łożysko z przodu więc jestem zdziwiona
Oo niezły pomysł. A nie układa ci się dziecko po jednej stronie brzucha? Jak mój sie wcisnie to zrobie zdjecie o co mi biega.@Magdalenams luzik, to jest takie drgniecie nie to co u Was pewnie, ale i tak jestem tym podjarana jak dziecko bo mam łożysko z przodu a ciąża pierwsza więc dumna jestem że mogłam to uchwycić hihi
następnym razem spróbuję uchwycić tak jak laski z youtuba, kladly długopis bo wtedy te drgniecia są widoczne![]()