MamusiaDzidziulka
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny. Ja mam jakiś spadek samopoczucia od wczoraj.
Które jeszcze czekaja na usg polowkowe?
My jutro mamy połówkowe o 8:20
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzień dobry dziewczyny. Ja mam jakiś spadek samopoczucia od wczoraj.
mamuśki, jak Wasze pępki?
kiedy Wam zaczęły wychodzić w poprzednich ciążach?
i jak to jest z tą linea nigra? bo orientuje się że nie każda ją ma? lub o różnym stopniu nasilenia. pojawia się już u Was?
Ja nie miałam nigdy tej linii. I pępek też u mnie wygląda normalnie. Nie wychodzi na zewnątrz.mamuśki, jak Wasze pępki?
i jak to jest z tą linea nigra? bo orientuje się że nie każda ją ma? lub o różnym stopniu nasilenia. pojawia się już u Was?
Mi pępek już wystaje w szczególności po na jedzeniu. A jak wieczorem leżę na płasko i się np. zasmieje albo zakaszle to wyskakuje jeszcze bardziej [emoji14]mamuśki, jak Wasze pępki?
Ja nie mam ani pępka wystającego ani tej linii. Ale skóra taka napięta że myślę, że zaraz wyjdzie.mamuśki, jak Wasze pępki?
Ja mam 13.12 [emoji4]Dzień dobry dziewczyny. Ja mam jakiś spadek samopoczucia od wczoraj.
U mnie na szczęście wyszła pod sam koniec ciąży tak jak i pępek. Natomiast teraz...pępek juz mi wyszedł tak od góry do połowy [emoji28] linii na szczęście jeszcze nie mamamuśki, jak Wasze pępki?