CoffeS
Fanka BB :)
To u mnie by się sprawdziło, bo włosków jakoś więcej i ciemniejsze - chłopak [emoji4]Podobno ciemne i gęste włoski na brzuchu to zasługa męskich hormonów... spodziewacie się chłopców?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To u mnie by się sprawdziło, bo włosków jakoś więcej i ciemniejsze - chłopak [emoji4]Podobno ciemne i gęste włoski na brzuchu to zasługa męskich hormonów... spodziewacie się chłopców?
Podobno ciemne i gęste włoski na brzuchu to zasługa męskich hormonów... spodziewacie się chłopców?
Podobno ciemne i gęste włoski na brzuchu to zasługa męskich hormonów... spodziewacie się chłopców?
Oj zgadzam się z synem miałam super cerę i mega mocne włosy w ogóle nie wypadały a teraz jest dziewczynka i wyglądam okropnie, co chwilę jakieś wypryski a włosy lecą garściami..U mnie sie sprawdziło,ze corka kradnie mamie urodemialam wtedy brzydka cere, a teraz mam swietna i na dodatek błyszczące wlosy
Jakbym o sobie czytałaOj zgadzam się z synem miałam super cerę i mega mocne włosy w ogóle nie wypadały a teraz jest dziewczynka i wyglądam okropnie, co chwilę jakieś wypryski a włosy lecą garściami..
wiec troszkę mnie pocieszył, a przynajmniej milo zabrzmiałoO to chyba faktycznie tak działa. Ja mam pełno włosów na brzuchu. Ciemnych i stoją jakby były z prądem. I ma być chlopak. A byłam pewna w sumie, że dziołcha, bo cere mam MASAKRA. Straszne ropne krosty. No, ale ni ma dziołchyPodobno ciemne i gęste włoski na brzuchu to zasługa męskich hormonów... spodziewacie się chłopców?
Ja z pierwszym synem miałam cerę i włosy super a teraz drugi syn i twarz, plecy, ramiona, dekolt w krostach... wychodzi na to że tym się płci nie przewidziU mnie sie sprawdziło,ze corka kradnie mamie urodemialam wtedy brzydka cere, a teraz mam swietna i na dodatek błyszczące wlosy