patuśka
Fanka BB :)
Wiesz co pewna nie jestem ale cos lekarz przebakiwal ze kolo 24 tygodnia mam.zrobicDziewczyny kiedy robicie krzywa cukrowa? Ja mam 22+3, dostałam wczoraj skierowanie, ale chyba jeszcze ze 2 tygodnie poczekam z tym badaniem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz co pewna nie jestem ale cos lekarz przebakiwal ze kolo 24 tygodnia mam.zrobicDziewczyny kiedy robicie krzywa cukrowa? Ja mam 22+3, dostałam wczoraj skierowanie, ale chyba jeszcze ze 2 tygodnie poczekam z tym badaniem.
Ja myślę że trzeba im dać szanse. Skoro się wpisały znaczy że chcą być z nami. Może na zamkniętym się otworzą. Czasem dziewczyny są po stratach i przez kawał ciąży boją że głośno o niej mówić by nie zapeszaćMam pytanie, do wszystkich ale w szczególności do @Sylwiakp i @Natalia91.
Bo juz kilka dni temu rzucilo mi sie cos w oczy, ale teraz temat watku zamkniętego jest na topie wiec poruszam.
Jest mala grupa dziewczyn, ktora jest wpisana na liste z polowkowych, ale procz tego ma na kwietniowkach po około 5 postow, a ich konta zostaly zalozone okolo tydzień temu. Chcialam Was zapytac o zdanie co do przyjecia tych dziewczyn do zamknietego. W mojej opinii nie za bardzo mozna powiedzieć, ze one sie udzielaja i bylabym bardzo zaskoczona, gdyby zaczely udzielać się na zamknietym.
Dziewczyny kiedy robicie krzywa cukrowa? Ja mam 22+3, dostałam wczoraj skierowanie, ale chyba jeszcze ze 2 tygodnie poczekam z tym badaniem.
Ja po schudnięciu juz 10 kilo w ciazy waze wiecej. To juz bedzie moja walka do konca zycia. Dobrze, ze chociaz ciaza mnie narazie "oszczedza". Dziewczyny tutaj sa bardzo szczuple z tego co narazie widzialamu Ciebie moze dziecko sie lepiej pokaze nastepnym razem i nie bedzie problemu. Ale lozysko moze zaslaniac ostatnio mi kolezanka wspominala, ze u niej tak bylo.
A co do brzucha, ja mam bardzo duzy i to nie tluszcz bo chudne, a brzuch rosnie![]()
Ja mam na razie tylko 3 kilo na plusie i bardzo sie pilnuje, mam nadzieje ze po ciazy uda mi sie zejsc tak do 75 kg, bylabym przeszczesliwa!
Moim zdabiem ooeinny zodtac na otwartymMam pytanie, do wszystkich ale w szczególności do @Sylwiakp i @Natalia91.
Bo juz kilka dni temu rzucilo mi sie cos w oczy, ale teraz temat watku zamkniętego jest na topie wiec poruszam.
Jest mala grupa dziewczyn, ktora jest wpisana na liste z polowkowych, ale procz tego ma na kwietniowkach po około 5 postow, a ich konta zostaly zalozone okolo tydzień temu. Chcialam Was zapytac o zdanie co do przyjecia tych dziewczyn do zamknietego. W mojej opinii nie za bardzo mozna powiedzieć, ze one sie udzielaja i bylabym bardzo zaskoczona, gdyby zaczely udzielać się na zamknietym.
Ja schudlam 10kg w 2 miesiące przed zajściem w tę ciąże i bardzo dobrze, bo bylabym potężna [emoji23] [emoji23] odchudzalam sie w trakcie kp, z tym ze corka juz miala 14 msc.Bede trzymala kciukiu mnie kazde odchudzanie konczylo sie finalnie plusowa waga ;/ to najgorsze. Zobaczymy jak bedzie przy dziecku. Chcialabym karmic piersia
he he he Ja weszłam rano na forum i przeżyłam szok [emoji4] aż zastanawiałam się kiedy byłam ostatnio i okazało się że wczoraj około 16, a tu tyle do nadrobienia.[emoji7]haha! współczuję dziewczynom, które "zajrzą na minutkę" wieczorem na forum!
się zdziwią!w minutkę nie ogarną !
kto przebrnął przez cały dzisiejszy maraton postowy dzisiaj wieczorem temu należy poleć kielicha.. hm.. hmm.. oranżady !a co!