Ewetka
Fanka BB :)
Nic się nie przejmuj, moja też to miala i dodatkowo niedomykalność zastawki , teraz serduszko ma zdrowe.Wypijesz za mnie? [emoji23]Przypomnij mi, będziesz miała parke czy są tej samej płci?
Chłopcy dwujajowi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic się nie przejmuj, moja też to miala i dodatkowo niedomykalność zastawki , teraz serduszko ma zdrowe.Wypijesz za mnie? [emoji23]Przypomnij mi, będziesz miała parke czy są tej samej płci?
Chłopcy dwujajowi![]()
My też mamy dużego psiaka 50kilogramowego i w sumie już rok temu zaczęłam go uczyć. U nas też psinka była traktowana jak dziecko i nie powiem dalej będzie, ale to psie dziecko. Hierarchia się zmieni i dzidziuś będzie pańcią. Na początek oduczałam go wchodzenia na łóżko w sypialni i sofy. Teraz nawet jak sypialnia jest otwarta to nie wejdzie nawet jakby mnie nie było w pobliżu. U nas piesiu ma swoje legowisko w kuchni, ale jednak wybrał dywanik w sypialni i teraz czas na kolejny etap nauki. Tydzień temu zaczęłam się rozglądać za bramką zabezpieczającą do sypialni bo przez pierwszy rok z dzidzią będziemy razem w sypialni. Nie wyobrażam sobie żeby maluszka zostawić w drugim pokoju, a że to pierwsze nasze dziecko to chcę być jak najbliżej. Dlatego już teraz muszę zacząć separować dostęp do sypialni żeby później piesio nie skojarzył że to przez nowego członka rodziny. Później jak już dzidziuś się urodzi to koleżanka podpowiedziała mi żeby M. przywoził ze szpitala ubranka do powąchania i zaznajomienia się z zapachem dzidzi. Na pewno nie będziemy całkowicie separować psa od dzidzi, chcemy żeby się uczyła od małego kochać i szanować zwierzęta. No i oczywiście trzeba pamiętać żeby nigdy nie zostawiać samego psa z dzieckiem!Macie jakieś doświadczenie w przygotowaniu psa na pojawienie się dziecka?mam duzego psa, który spi miedzy nami
jak pomyślę jak ona sie odnajdzie miedzy placzem i grajacymi zabawki to ojj.. Skonczy sie wieczny relaks
Bardzo ładne imiona wybralisciebędziesz próbowała porodu sn czy jeszcze za wcześnie na takie rozważania?

No mnie to aż w gardle drapalo i przez godzinę czułam. I całą tą godzinę mnie mdlilo. Ale widocznie jesteś bardziej wytrzymałaDziewczyny tak straszylyscie ta glukoza. Woda z cukrem i na dodatek malo. Pozniej troche muli, ale samo wypicie bez problemu , spodziewalam sie, ze to jakis glut.