Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ładne atrakcje Wam serwowała psinaChoinka ubrana i psiunia sie jej boi ;D jak byla mala to myslala, ze przynieslismy las do domu i kazdego poranka byla pod nia kupa haha maluch od wczoraj cisza, nawet przy glukozie sie nie wiercila wiec czekam az sie spioch obudzi.
Ja też mam jutro połówkowe o 8, trzymam kciukiJa mam już ubrana choinkę, wybrane firanki została mi tylko łazienka do takiego porządnego mycia a reszta to już tak jak zawsze.
Ja teraz mam ten czas gdzie strasznie przeżywam że się budujemy 6 km od mojego rodzinnego domu [emoji24][emoji28] tak wiem wiem to prawie żadna odległość ale jakoś nie umiem się odciąć tak raz a porządnie [emoji16] no i tam jest taka średnia podstawówka a u mnie dużo lepsza echhh takie szukanie minusów a tak nic już nie zmieni [emoji21] nawet straszylam mojego m rozwodem jak się nie zaczniemy budować w mojej miejscowości jednak [emoji848] jeszcze 4 miesiące [emoji28][emoji23]
I jutro nareszcie połówkowe i na szczęście o 9 rano [emoji3]
Spadł wczoraj śnieg, jest pięknie, idziemy zaraz na spacer zanim stopnieje [emoji16]
Miłego dnia [emoji8]
Mój pies sie boi tylko odkurzacza. Kazda nowa zabawka jest zdewastowana w 3 minuty. Wczoraj mi zrobiła taki prezent na kanapie, że zdarłam na niej całe gardło... Ale to podobno przed cieczką takie odchylenia od normy się zdarzająNo to ładne atrakcje Wam serwowała psinaNasz dostał z karmą maskotkę pingwinka w czapce mikołaja z szaliczkiem i się go boi, a taki duży z niego cwaniak haha
U nas jeszcze nie ma choinki z ozdób jedynie poszewki na poduszkach i szyszki ze świecami na parapetach. Plan na choinkę jest w sobotę bo będzie żywa jak zwykle.
@liczba, a jeszcze wrócę do tej glukozy. Sama przyniosłaś sobie cytrynę i wycisnęłaś? Panie w labo nic nie miały przeciwko?
Szczęściara że już na 8 masz wizytę, trzymam kciuki [emoji4]Ja też mam jutro połówkowe o 8, trzymam kciuki![]()
Ja mam mały brzuch, wszystko mi idzie w biodraDziewczyny które nie mają wielkiego brzucha tylko raczej taki po "sysącym obiedzie". Czy do laboratorium na krew wchodzicie jako uprzywilejowane?czy czekacie z racji tego że ciąża jest mało widoczna?
![]()
Nie ma problemu , nie wiedziałam , przepraszam@Donata83 usnelam twój wpis na wątku połówkowym. to nie ma być miejsce na pogaduszki.. pisalysmy już o tym
bo później to brzydko wygląda jak jest adnotacja że posty usunięte.. zamiast ładnie zwięźle i na temat, to robi się nieład.
wątek połówkowy służy tylko do wpisywania DANYCH z wizyty.
dziękuję, dobranoc![]()
Ja nie mam z tym problemu, mówię pani przy okienku i ona od razu wpisuje mój numerek jako pierwszy do wejścia do gabinetu [emoji4]Dziewczyny które nie mają wielkiego brzucha tylko raczej taki po "sysącym obiedzie". Czy do laboratorium na krew wchodzicie jako uprzywilejowane?czy czekacie z racji tego że ciąża jest mało widoczna?
![]()