Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O już zdążyłam się tu wyżalić i zaczął kopać [emoji3590][emoji8]Właśnie tak się ze mną bawi od dwóch dni w kotka i myszkę [emoji4] wczoraj wieczorem już myślałam żeby jechać na IP. Dziś po obudzeniu czułam intensywnie, a teraz kilka godzin nic. Ahhhh idzie zwariować [emoji58]
U mnie zawsze są wieczorem. Teraz pojawiają się też rano. W dzień szczególnie jak jestem "na chodzie" to nie czuję, Maleńka pewnie śpi.Jak u was z ruchami? Ja zaczynam się martwić. Do tej pory mały wykazywał dużą aktywność, a jakoś od dwóch dni czuję ruchy tylko raz na kilka godzin..
Też miałam ostatnio takie gorsze dni, okazało się że po prostu jest położony miednicowoO już zdążyłam się tu wyżalić i zaczął kopać [emoji3590][emoji8]
Kobitki jak to jest ze znieczuleniem u dentysty w czasie 2 trymestru? Strasznie mi się ząb ukruszyl.a powiem szczerze że panicznie boją się dentysty ( powiedzmy że uraz z dzieciństwa).
laski Adminka prosi abyście zaglądał do kalendarza adwentowego który jest na stronie głównej forum. potrzebuje jak najwięcej zgłoszeń, chyba na te konkursy![]()
Ja oglądam kalendarz codziennie ale słabe konkursylaski Adminka prosi abyście zaglądał do kalendarza adwentowego który jest na stronie głównej forum. potrzebuje jak najwięcej zgłoszeń, chyba na te konkursy![]()