Sylwiakp
Fanka BB :)
@sandra1234 wiem że admina wysyłała wiadomości prywatne z linkiem do forum, ale chyba jak cofniesz na listę forów, to też powinno być ok. masz dział wątki zamknięte i będzie kwietniowe mamusie 2019 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety, ja nie otrzymałam takiej wiadomości@sandra1234 wiem że admina wysyłała wiadomości prywatne z linkiem do forum, ale chyba jak cofniesz na listę forów, to też powinno być ok. masz dział wątki zamknięte i będzie kwietniowe mamusie 2019![]()
Wysłałam ci linka w wiadomości prywatnej... jak.jestes dopisnana to wejdziesz jak nie do pisz do Sylwii to Cię dodadzą do wątku.Niestety, ja nie otrzymałam takiej wiadomości![]()
A gdy cofam się, też nie widzę wątków zamkniętych
Muszę napisać, bo nie jestemWysłałam ci linka w wiadomości prywatnej... jak.jestes dopisnana to wejdziesz jak nie do pisz do Sylwii to Cię dodadzą do wątku.
Może jakaś literówka... Wszystko jest do naprawienia [emoji4]na bank dodawalam sandre bo się wypowiadała.. ale przejrzę jeszcze raz.
nie, sprawdziłam i faktycznie jej tam nie było. napisałam już do aniaslu.Może jakaś literówka... Wszystko jest do naprawienia [emoji4]