Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nie chodzi o obrażanie się. Przecież normalne, ze z czasem sie poznajemy. I moze chcemy piznac sie blizej, nie po to aby przypadkowe osoby nas czytaly. A przeciez nikt nie broni wymieniać doswiadczenia tutaj. Wystarczy dać coś od siebie, a nie tylko czaić się na posty innychMyślałam ze forum służy do wymiany doświadczeń, pytania w sprawach nas nurtujących... ale okej widocznie nie każde tak działadobrze ze to jest aktywne dla wszystkich a nie elitarne dla wybranych
![]()
To nie chodzi o obrażanie się. Przecież normalne, ze z czasem sie poznajemy. I moze chcemy piznac sie blizej, nie po to aby przypadkowe osoby nas czytaly. A przeciez nikt nie broni wymieniać doswiadczenia tutaj. Wystarczy dać coś od siebie, a nie tylko czaić się na posty innych![]()
Dopiero założyłaś konto... pisz... pytaj... wymieniaj się doświadczeniami... Nie oczekuj że od razu dodamy Cię do wątku zamkniętego... nic o tobie nie wiemy... nawet się nie przedstawiłaś. Nie napisałaś ile masz lat skąd jesteś która dzidzia u Ciebie... A wymagasz od nas pełnej akceptacji... A może jesteś tym słynnym Wojtkiem ż reklamy co ma 12 lat....Myślałam ze forum służy do wymiany doświadczeń, pytania w sprawach nas nurtujących... ale okej widocznie nie każde tak działadobrze ze to jest aktywne dla wszystkich a nie elitarne dla wybranych
![]()
Dopiero założyłaś konto... pisz... pytaj... wymieniaj się doświadczeniami... Nie oczekuj że od razu dodamy Cię do wątku zamkniętego... nic o tobie nie wiemy... nawet się nie przedstawiłaś. Nie napisałaś ile masz lat skąd jesteś która dzidzia u Ciebie... A wymagasz od nas pełnej akceptacji... A może jesteś tym słynnym Wojtkiem ż reklamy co ma 12 lat....
Jakie oburzenie [emoji848][emoji848][emoji848]Podziękuj za przyjęcie do forum w takim razie skoro jestem słynnym Wojtkiem.![]()
Życzę wszystkim pozytywnego rozwiązania, oby w terminie![]()
Pozdrawiam![]()
To jest tylko hipoteza. Chyba sama wiesz jak wygląda internet. Poza tym jesli naprawde chcecie dolaczyc do Zamkniętego, to dajcie sie najpierw poznac na otwartymHeda nie oburzenie, tylko zakładanie z góry ze jestem oszustem jest dla mnie niemile po prostuna otwartym przeczytałam sporo stron z postami, nie wszystkie bo chyba do porodu byłoby ciężko je ogarnąć
![]()