reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja narazie wszystko na 50/54 cm kupilam. Jak sie mała urodzi jednak duża to wtedy będę sie martwić, ale przy synku miałam wszystkiego na 56/62 i we wszystkim się topil oprócz kilku rzeczy które dostalam na 50cm. Nie zamierzam tym razem magazynować ciucholandu w kartonach, kupować będę na bierzaco tyle ile będzie potrzeba.

ja kupuje po równo 56 i 62, bo u nas ciężko wywrozyć jaki mały się urodzi. może na usg 3 trymestru zobaczymy jak rośnie, ale nóżki na każdym usg ma trochę dłuższe niż na jego tydzień, więc spodziewam się że po mężu będzie długi i chudy :P
ja miałam 52/54 i 2600
a mąż 2900 i uwaga 60 cm :D

ja kupuje po równo 56 i 62, bo u nas ciężko wywrozyć jaki mały się urodzi. może na usg 3 trymestru zobaczymy jak rośnie, ale nóżki na każdym usg ma trochę dłuższe niż na jego tydzień, więc spodziewam się że po mężu będzie długi i chudy :p
ja miałam 52/54 i 2600
a mąż 2900 i uwaga 60 cm :D
Omg! To chyba same kości z niego były na początku :D jak sobie przypomnę moją kruszyne to Twojego sobie nawet nie wyobrażam :) Ale mój mąż też wysoki i szczupły.

reklama
Ja kupilam 56, 62, 68 - jak bylo cos w mega promocji to bralam :D oby nie, aleeee... jesli urodzi sie wczesniak to i tak spedzi sie z nim wiecej czasu w szpitalu to w razie czego maz dokupi pare rzeczy i je ogarnie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry