Heda
Fanka BB :)
Ja mam we wszystkich kolorach... no oprócz czarnego...mam pytanko o ciuszki, czy tylko ja kupuję same białe i beżowe dla dziewczynki. Takie gładkie bez nadruków. Bo mój facet ma całkiem inne zdanie, i najchętniej wszystko w róż.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam we wszystkich kolorach... no oprócz czarnego...mam pytanko o ciuszki, czy tylko ja kupuję same białe i beżowe dla dziewczynki. Takie gładkie bez nadruków. Bo mój facet ma całkiem inne zdanie, i najchętniej wszystko w róż.
Co prawda u mnie chłopaki ale jak kupowałam ubranka dla chrzesnicy to wszystko mi się podobało nie różowemam pytanko o ciuszki, czy tylko ja kupuję same białe i beżowe dla dziewczynki. Takie gładkie bez nadruków. Bo mój facet ma całkiem inne zdanie, i najchętniej wszystko w róż.
a mi się podobają czarne też.Ja mam we wszystkich kolorach... no oprócz czarnego...
Jakie turbany?mnie póki co nic nie boli, ale taka wyssana jestem. Jeden dzień forma, i 3 dni najchętniej bym leżała. Pogoda też nie zachęca do wyjścia, w domu nudno, więc tylko internetowy szał zakupowy został.
No i przekopałam tę torbę od kuzynki. Kaftaniki od razu i śpiochy w kąt, nie bardzo mnie to przekonuje. Trochę kopertowych bodziaków fajnych i pajace.
Dziewczyny, czy kupujecie kombinezony? I co myślicie o tych turbanach z instagrama?Praktyczne, czy to takie niewygodne ozdóbki?
no takie fiubździ na głowę dla dziewczynek, a zamiast śpiochów to mam półśpiochy do bodziakówJakie turbany?
Kombinezon oczywiście mam grubszy na wyjście. Ewentualnie cienki pajacyk jak pogoda dopisze.
Ja śpiochy zakladalam na noc jako pizamki bo wygodnie mi sie tylko dupke wyciagalo![]()
No to o turbanach nie słyszałam ale wszelkie opaseczki lub kokardki są urocze. Z resztą co miałam słyszeć jak mam chłopakówno takie fiubździ na głowę dla dziewczynek, a zamiast śpiochów to mam półśpiochy do bodziaków