Blondie
Fanka BB :)
Linia Newbie?Jejku ja dziś byłam w kappahl i jakie oni mają piękne ubranka dziewczęce w brudnym różu, aż mi się łezka w oku zakręciła, bo u mnie kolejny facecik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Linia Newbie?Jejku ja dziś byłam w kappahl i jakie oni mają piękne ubranka dziewczęce w brudnym różu, aż mi się łezka w oku zakręciła, bo u mnie kolejny facecik
Co jestem, to zostają same malutkie. Zamowilam dwa razy trojpak z HM i to wszystko, a w skleoach stacjonarnych, nie sieciowkach, to same z autkami, dinozaurami.Zobacz skarpetki na chlopiecym dziale. Kto to się kapnie że nie dla dzieczyny. Stopki sa Uniwersalne![]()
No niestety z tymi rozmiarami jest porażka. Ja teraz też muszę obczaic dla swojego jakieś ciemne skarpetki ale chyba pojadę do mniejszego miasta i tam zawsze coś się znajdzie w sklepach.Co jestem, to zostają same malutkie. Zamowilam dwa razy trojpak z HM i to wszystko, a w skleoach stacjonarnych, nie sieciowkach, to same z autkami, dinozaurami.
Ja już dokładnie nie pamiętam ale na pewno tworzysz na stronie typu suwaczki.Pl, tam jest link który potem wklejasz ma swoje konto na bb. Konkretów nie pamiętam...jak zrobić taki ładny suwaczek?
Wchodzisz np. tu https://www.suwaczki.comjak zrobić taki ładny suwaczek?