Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam pełno rozstępów na udach, na brzuchu nie widzę, i czekam na obrót, mojej siostrze 4 dni przed się obrócił
no niestety, urodę też mam "trudną" ale nadrabiam poczuciem humoru i talentem kulinarnym. Zaraz wybywamy na zakupy wózkowe. Czekam na Lubego, obiadek i śmigamy.Jest to pocieszające dla mnie
Z tymi rozstępami to chyba bardziej genetyczna sprawa niż faktycznie zasługa smarowania.. tak mi się przynajmniej wydaje![]()
Nie dostalyscie jeszcze zaproszenia na forum zamkniete?Haloooo jest tu kto?? Co tam słychać?
Mój ginek mówi ze jak szew jest dobrze założony to prędzej się szyjka zerwie niż on puści dzieciaka na świat także życzę 37 tc albo i dalejCześć, we wtorek miałam wizytę, 29tydz i mała wazy 1317gszew zakładali mi drugi raz, ten trzyma się lepiej i jest założony ciaśniej wiec jest duża szansa żeby dotrwać do 37tc
Mój ginek mówi ze jak szew jest dobrze założony to prędzej się szyjka zerwie niż on puści dzieciaka na świat także życzę 37 tc albo i dalejbyle byś tylko wytrzymała z bólem bo podobno ze szwem nie jest tak łatwo...