Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale przejdzie ci to szybko?A czym smarujecie na słońce? Mi teściowa kupiła Pharmaceris od 1 dnia życia filrt 50, ale wolałabym coś mniej chemicznego, coś polecacie?
A jeszcze update: nie mam cieśni, mam zespół de quervaina - chorobę matek rodzących pierwsze dziecko, jak to określił lekarz![]()
Ale to od 3 trymestru masz? U mnie się pojawiło jakieś 3 tygodnie temu i nie boli, tylko zdrętwienie niemijające.Mnie nadgarstek dopiero przestaje bolec, jest ponad 4 miesiace po porodzie. Bol okropny, sama reka sie otwierala, nie moglam nic podniesc, ani zapiac biustonosza.
Kupilam nosidlo manduca i mi nie pasuje. Nie moge sie z mala w nim dopasowac ;/
W sumie ja tez głownie w cieniu na razie, ale teraz zabieram małego na Jałowiec na początek górskich wycieczek, więc już raczej słońca nie unikniemyAle przejdzie ci to szybko?
Ja nie smaruję niczym. Na słońce staram się nie wychodzić i można powiedzieć ze ciągle w cieniu siedzimy. A jak złapie parę promieni to nie zaszkodzi. Zobacz Co polecają na blogu srokao.
Tak, zaczelo sie pod koniec ciążyAle to od 3 trymestru masz? U mnie się pojawiło jakieś 3 tygodnie temu i nie boli, tylko zdrętwienie niemijające.
Z nosidłem to widać się zdarza, ja też się nie mogę dopasować z moimi 2 chustami z Little Frog, szukam dalej.
To znaczy, ze niegroźneTak, zaczelo sie pod koniec ciąży