Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć, w poniedziałek miałam termin @, cykle 30 dni, dziś 33dc i nic. Od kilku dni brzuch boli jak na @ w sumie to od tygodnia, a ta nie przychodzi, test wczoraj wyszedł mi negatywny. Jutro chyba znowu spróbuje testować jak nic się nie zmieni. Mamy już córkę i bardzo byśmy się ucieszyli na kolejne bobo
Myślicie, że jest szansa na dwie kreski jeszcze?
Nie, no z tym 7-latkiem to gruba przesada... W życiu bym dziecku nie pozwoliła na takie odżywianie się!!! Blee, sama takich rzeczy nie lubię i mogłabym się tylko sałatkami, kaszami itp zajadać, ale narzeczony znowu lubi konkrety i czasami też się skuszę niestety.@porcelana to, że lekarze chcą dla nas jak najlepiej to bym polenizowała. Ogólnie im nie ufam. Lekarze też różnie podchodzą do suplementów. Mój ginekolog nie był za nimi. Ale przecież każda robi jak uważa. I to, że trzeba zarabiać miliony, aby lepiej jeść to tylko wymówka. Zawsze brokuł będzie lepszy niż snikers. Wystarczy tak naprawdę odstawić cukier, jeść więcej warzyw i owoców. Po prostu nie jeść syfu, nie trzeba być milionerem.
Jest u mnie teraz rodzina. 7 latek pije tylko cole, je tylko parówki, czasem zupkę chińską. Dla mnie dramat, ona nie widzi problemu.
Niektórzy uważają mnie za ekosreko, bo nie truję dzieci. Ale cóż poradzisz [emoji14]
Nawet kiedyś sprawdzałam czynniki powodujące raka. Było kilka rzeczy i co mnie wtedy zdziwiło i trochę zszokowało było między innymi multiwitaminy.
Suplementom mówię nie, wyniki mam idealne, dzieci zdrowe, bez żadnych problemów. Jedyne co to wit d, ale czysta. Bo ona jest dla nas mega ważna.
Ja z tych nawiedzonych, przyzwyczaicie się![]()
A głupia ja chodziło mi o Pappa i NiFty że ich nie robie[emoji23]Właśnie te dodatkowe to są prenatalne![]()