Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie migrena full wypas. Głowa mi pęknie chyba, leżę z mokrą szmatką. Jadę w piątek na betę chyba. Kupiłam dwa opakowania bobo testu, tego o czułości 10. W dniu miesiączki wyszła blada kreska, w zasadzie cień cienia a dziś stwierdziłam że zrobię ten drugi. I nie wyszło totalnie nic. Zaznaczam że okresu brak, trzy dni po terminie cycki bolą i sikam jak najęta.
Można nie wyrazić zgody i wtedy nie zaszczepią, powinno się wtedy na własną rękę zaczepić za jakiś czas.
Kurcze, ale ciężko Was teraz nadrobić! A trochę mnie tu nie było...
Przede wszystkim gratuluję wszystkim nowym mamom i witam je serdecznie!
No i mam nowinę. Umówiłam się na pierwszą wizytę, ale dopiero 20 sierpnia. Wcześniej się podobno nie dało... A to już będzie u mnie 9 tydzień i nie wiem czy nie powinnam wcześniej iść...

Wy tu już testujcie a ja chyba mam dzisiaj owulacje [emoji848] tzn chyba bo mam jakiś dziwny upław lekko podbarwiony krwią szyjka miękka wysoko i sama nie wiem. Jutro szpital przed pracą to będę wiedzieć czy coś samo pekło czy o co chodzi
To ja Ci tu odpiszę w podobny sposób jak Ty mi na temat szczepień. "Lepiej nie poruszajmy tego tematu" [emoji23]Teściowa się zlitowała i zabrała dzieci na lody, ja mam chwilę wytchnienia. Ale dzisiaj dały mi w kość.
Jakie macie relacje z Teściową?
Ja bym chyba poszła wcześniej, bo jak się okaże, że wg usg bedzie pozniej niż 9 tydzień? A do 9 tygodnia trzeba już mieć udokumentowaną ciążę, aby potem się starać o jakieś tam pieniążki, ale już nie pamietam czy to się tyczyło macierzyńskiego czy becikowego czy jeszcze czegoś innego. Chyba, że to wystarczy termin wg @. Ale dla świętego spokoju ja na pewno będę chciała iść tak w 7-8 tyg.Kurcze, ale ciężko Was teraz nadrobić! A trochę mnie tu nie było...
Przede wszystkim gratuluję wszystkim nowym mamom i witam je serdecznie!
No i mam nowinę. Umówiłam się na pierwszą wizytę, ale dopiero 20 sierpnia. Wcześniej się podobno nie dało... A to już będzie u mnie 9 tydzień i nie wiem czy nie powinnam wcześniej iść...
Wy tu już testujcie a ja chyba mam dzisiaj owulacje [emoji848] tzn chyba bo mam jakiś dziwny upław lekko podbarwiony krwią szyjka miękka wysoko i sama nie wiem. Jutro szpital przed pracą to będę wiedzieć czy coś samo pekło czy o co chodzi