Joannaa24
Fanka BB :)
No w pierwszej ciąży tak zostało. Tylko trochę mdłości później miałam, ale krótko.No to i dobrze jak nie ma więcej , a może akurat na tym pozostanieDobrze by było co ?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No w pierwszej ciąży tak zostało. Tylko trochę mdłości później miałam, ale krótko.No to i dobrze jak nie ma więcej , a może akurat na tym pozostanieDobrze by było co ?
![]()
Jest mi jej szkoda bardzo. Naprawdę. Ale nie ona jedna w takiej sytuacji się znalazła, a ja pierwszy raz z takim przypadkiem mam do czynienia.Nie zazdroszczę Ci. Na pewno teściowej jest strasznie ciezko po takiej tragedii, na swoj sposob powinna sobie z tym poradzić, ale jak widac zamiast tego zatruwa zycie innym. Kurcze to moja teściowa w porównaniu do Twojej to istny aniol.
Przerażające to jest... A ty musiałaś to przeżyć, współczuję...Tak u nas w pierwszej ciąży straconej w 11 tygodniu wyszła za duża przeziernosc karkowa. Więc na cito dostałam skierowanie na takie konkretne badania prenatalne w 12 tygodniu i tam wyszła wada serduszka, przepuklina pepowinowa, i mikrognacja. Oczywiście pappa po takim usg wyszła straszna ZD 1:3 patau 1:6 Edwards 1:12 Ja byłam tak załamana że szok tydzień później serduszko samo się zatrzymało. I roniłam w kiblu w szpitalu dosłownie na lignine która miałam w ręce i mój synek to był już całkiem wykształcony człowiek. Nie miał mikrogmacji i nie miał ZD nie miał też innych deformacji ciała. Pappa to tylko statystyki jeżeli już robić szersze badania to faktycznie te badanie wolnego płodowego dna które polega na pobraniu krwi z żyły i tyle. No tylko wiadomo to już właśnie ten koszt około 2000 tys zł
. Mimo, że późniejsze badania nie wskazały żadnego "typowego" zespołu, to jednak coś było na rzeczy
. Tylko dlaczego wyszło takie duże prawdopodobieństwo tych chorób... 
.
.Nie mam tak. Kurcze ja nic nie mam.... Dobrze ze ide na usg 10 sierpnia. Moze jakas fasolke bedzie widac. Bo czasem sie zastanawiam, czy ja jestem w tej ciazy czy nie....Dziewczyny też tak macie że w dzień spalybyscie non stop? Ja to w dzien jak zombie a teraz wszyscy śpią a ja oczy jak 5 zl