• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

To nie jest tak, że my się od niej odwróciliśmy. Ma nas na codzień, ale jak tylko znikamy, to ona w jakiś szał wpada. Ostatnio pojechała nad morze na kilka dni z koleżanką. Tak się cieszyliśmy, bo to dobry znak, że się w końcu wyrwała z domu. A ona co godzinę smsy do nas pisała co robimy i gdzie jesteśmy. I to jednocześnie i do mnie, i do narzeczonego. Jak tylko możemy, to jesteśmy do jej dyspozycji. Ja też otwarcie nie mówię, że mam jej dosyć, bo nie chce nikomu sprawiać przykrości.
I tak jesteś mega cierpliwa i kochana [emoji7] Ale często tak jest , ze jak ktoś nie umie czegoś komuś powiedzieć to sam cierpi.. Ja tez tak mam , ze kogoś w myślach przeklinam i mnie wkurza ale w oczy nie umiem powiedzieć i sama na tym często tracę, bo jakbym komuś dosadnie powiedziała co myślę to bym przynajmniej miała święty spokój a tak nie umiem komuś przykrości sprawić bo sama później źle się z tym czuje mimo, że kogoś tez nie obchodzi co ja czuję w danej sytuacji [emoji19]

reklama
Dziewczyny z tym śluzem takim gęstym, trochę zielonkawym to mi gin wczoraj mówiła że jest to prawidłowy, progesteronowy.

To ten mój jak ktoś chce usg i papa to 450! Ale wszyscy idą, bo dobry specjalista, ma te certyfikaty do badań prenatalnych. W tej samej przychodni inna gin bierze 200 za usg.
Dżasta podziwiam za cierpliwość ;-) ja poleciałam robić test we wtorek, jak @ miała być w sobotę ;-)
Hehe boję się spojrzeć prawdzie w oczy [emoji23] dlatego odwlekam.. i co Ci wyszło juz coś tyle przed @ ??

Ja bym zrobiła betę i ona da Ci odpowiedź czy coś tam jest czy nie, ja w tamtym roku nie mialam okresu ponad 50dni i wysłała mnie na betę, wyszła <2,0 i zaraz okres dostałam.. także polecam iść na betę w takiej sytuacji ;)

Tak zrobię, obiecałam sobie że jak dziś test wyjdzie ujemny to jutro pojade. A może do jutra @ sie pojawi po prostu. Zobaczę, jak nie teraz to za miesiąc się uda zajsc :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry