Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze Dzasta nie chce w to wierzycWitajcie nowe mamusie
Mnie boli brzuch na @ i coraz więcej mam plamienia, najpierw brązowe teraz juz sie robi lekko czerwone , więc chyba nici z testowania![]()
Witaj. [emoji4] czy Ty nie byłaś przypadkiem na lipcówkach 2017? Bo kojarzę Twój nick. [emoji3]
Pamiętacie mnie.... O matko jestem mega zaskoczona tak to właśnie jaHej Żonograja to już jesteśmy we trzy lipcówki 2017 ;-) jak tam nowe życie w Krakowie (dobrze pamiętam?)
Kurcze Dzasta nie chce w to wierzyc![]()

Dżasta- dopóki @ nie ma, jest nadzieja [emoji846], nie puszczamy Cię! A nawet jeśli to szybko po @ bierzecie się do roboty i zostajesz z nami [emoji16]

Oby sie nie rozkrecilo, ja mam wciaz nadzieje. Nie pisze tego, zeby cie nakrecac, ale w terminie @ podczas ciazy moga sie jakies tam plamienia zdarzac, niektore kobiety tak mialy. Nie wiem tylko dlaczego sie tak dzieje, ale bywa tak.Ohh jesteście cudowne !!Jak mi tu dobrze z Wami ;*
I nie opuszczę Was choćbym miała nie zajść w najbliższym czasienajwyżej będę udawać , że jestem w ciąży haha
A tak serio no to założyłam podpaskę i czekam na rozwój wydarzeń![]()