Natalia91
Fanka BB :)
Prawda ? Sama nie mogę w to uwierzyć [emoji4]Porcelana i Natalia91 super podejscie! Jedna sie skoncentruje na budowie, druga na pracy i 2 keseczki od razu sie pojawia.
Natalia jak szybko zlecialo do twojego testowania!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prawda ? Sama nie mogę w to uwierzyć [emoji4]Porcelana i Natalia91 super podejscie! Jedna sie skoncentruje na budowie, druga na pracy i 2 keseczki od razu sie pojawia.
Natalia jak szybko zlecialo do twojego testowania!!
Wiem to moja sprawka [emoji6][emoji4]Już mamy główny wątek![]()
Takie mam pytanko: PO CO WY TRZYMACIE TE TESTY?![]()
No to można mi gratulować. Odebrałam wy oki bety, zdecydowanie będzie dzidzia.Zobacz załącznik 885437
Hej kochane witam się. To moja 5 ciąża. 1 z sukcesem 5 lat temu. Kolejne traciłam wcześnie. Jedna ciąża z dużymi wadami płodu w 2015.
W sumie po tej ciąży nie chciałam już próbować ale samo się udałospóźniał mi się okres a zawsze dostawałam przed terminem no i zatestowalam w czwartek i jest! Beta była 276 więc 5-6 tydzień. Umówiłam się do gina na przyszły tydzień. Jakoś kompletnie się tym razem nie stresuje... Wierzę że będzie dobrze!!! A dla wszystkim dziewczyn po kilku poronieniach polecam pasek św. Dominika. Już u sióstr zamówiłam
Też gdzieś tata teorię słyszałam...Michalina nie wiem czy pisałam o tym wcześniej czy nie ale tak na pocieszenie Ci powiem że wyczytałam że podobno przy przeziebieniu łatwiej zajść w ciążę bo organizm nie traktuje zarodka który chce się zagniezdzic jako ciała obcego tzn nie ma siły się bronić. Nie wiem na ile to prawda ale tak na pocieszenie [emoji4]