Ja mialam 30 czerwca i dzis mam 5+4, a ty w czwartek 5+6, to dzisiaj tez 5+4?3 lipieccykle 25/26 dni
Pani doktor wyliczyła termin na 10 kwietnia
ale zobaczymy co wyjdzie z usg
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam 30 czerwca i dzis mam 5+4, a ty w czwartek 5+6, to dzisiaj tez 5+4?3 lipieccykle 25/26 dni
Pani doktor wyliczyła termin na 10 kwietnia
ale zobaczymy co wyjdzie z usg
![]()
Nie wiem na ile mogę wierzyć aplikacji... Ale z niej wynika że mam 5+4. A czy to prawda to już USG wykazać tylko może.Ja mialam 30 czerwca i dzis mam 5+4, a ty w czwartek 5+6, to dzisiaj tez 5+4?
Ta aplikacja dodaje jakieś 2 dni... przynajmniej u mnie[emoji12]Nie wiem na ile mogę wierzyć aplikacji... Ale z niej wynika że mam 5+4. A czy to prawda to już USG wykazać tylko może.
No to mam 5+2Ta aplikacja dodaje jakieś 2 dni... przynajmniej u mnie[emoji12]
Preg lifeJaką apke macie?
Ja nie lubie, co mnie cieszyLubię piwko i każdy to wie![]()
. Z 5 razy w roku mam ochote na piwo z sokiem, ale i tak calego nie daje rady wypic. Wino lubie. Ale tez rzadko.Lepiej liczyc samemu w kalendarzu, to latwe. Ja ze 4 apki zainstalowalam, kazda pokazywala zle. Zainstalowalam apke HiMommy, ktora jest nudna, bo nie ma fajnych opcji, ale liczy tygodnie prawidlowo jako jedyna, ktora przetestowalam do tej pory.Nie wiem na ile mogę wierzyć aplikacji... Ale z niej wynika że mam 5+4. A czy to prawda to już USG wykazać tylko może.