Mujer
Fanka BB :)
Dlaczego? Chyba w ciąży gorzej kumamCiebie się wystraszyłyśmy, hehe [emoji23][emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlaczego? Chyba w ciąży gorzej kumamCiebie się wystraszyłyśmy, hehe [emoji23][emoji6]
A to nie Ty pod wpływem hormonów pisałaś, że tu powinny byś tylko ciężarne a nie starające się też? [emoji87]Dlaczego? Chyba w ciąży gorzej kumam![]()
Czy ja ta "pewna" to jeszcze nie wiemU mnie też 5+5 i termin na 8 kwietnia
Chyba laski pouciekały na majówki, bo coś cicho się zrobiło. A ile jest "pewnych" kwietniówek?
Czy ja ta "pewna" to jeszcze nie wiemale przypuszczalnie mam 5+5 i termin na 7 kwiecień
Ps. Liczycie tygodnie od np 5+0, 5+1 itd az do 5+6 i znowu od poczatku? Bo gdzieś ktoś napisał ze jest w 5+7 i mnie to zmyliło.
no to suwaczek cyk kochana!Jest pęcherzyk i zarodek jak przecinek. I serduszko pikało.
super witaj!Czesc na imię mam Marta.Mam 11 letnia córkę i jedna stratę w 2016 r.2 tyg temu zrobiłam test i wyszedł pozytywny.Wczoraj byłam u lekarza i widać już zarodek z bijącym serduszkiem;-)jestem 5 tyg i 5 dni.Wedlug om termin mam na 5 kwietnia