• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

ZonaGraja podziwiam! Ja nigdy nie dalabym rady pracowac na nockach. Migreny by mnie wykonczyly
Ja bardziej mam problem z "życiem" po nocnej zmianie :) jak się tym moim roczniakiem muszę zająć ... Mam nadzieję że jutro będzie łaskawy i grzecznie koło 10 pójdzie na 2 godzinną drzemkę a mama razem z nim :) córka ma 9 lat więc świetnie potrafi zająć sobie na tą chwilę czas... Choć niekiedy z Nią bywa gorzej niż z takim małym szkrabem... Nagle bez mamy nic się odnaleźć nie da..

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już w pracy wstałam z bólem głowy zjadłam coś na szybko a teraz mam takie mdłości że muszę coś w siebie wepchnąć i może kawa na tą głowę pomoże bo do 14 to nie wytrzymam [emoji26]

Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]
P.s. Tak zacznę kopiować moje wiadomości z majowek bo kurczę ciężko mi się rozdwoic i dwa razy pisać to samo[emoji28]

Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]
P.s. Tak zacznę kopiować moje wiadomości z majowek bo kurczę ciężko mi się rozdwoic i dwa razy pisać to samo[emoji28]
Natalia bądź kreatywna nie pisz tego samego... my sobie na majówki pójdziemy poczytać [emoji12] [emoji12]

Mam to samo. Ktory tydzien u Ciebie ?
Wg suwaczka 6+5.

8.5 kg? Ooo matko! Mój kloc dziś wazony i ma 12,5 kg na 13 miesięcy :) ale ubrania też już na 92 musi .
Mój miał pół roku i ważył 11kg. Jak to dobrze, że zaczął chodzić jak miał 10 miesiący, bo w ciąży bym wykitowała :D

Dziewczyny a karmilyscie piersia?
Tak. Chociaż u mnie z wielkimi przejściami.

Karmilam przez rok :) bardzo mile to wspominam.
Mam pytanie, jestem trochę zdezorientowana. Miala kiedys ktoras z Was takie duze grudki wydzieliny po usg dopochwowym? Nie mam pojecia, czy to infekcja, czy po prostu zel ktory byl na glowicy usg. I teraz nie wiem czy brac nystatyne czy odpuscic... hmmm.
Nie miałam tak nigdy. Ale nie wiem czy w ciąży bym coś wzięła na własną rękę.

A ja właśnie kończę swoją zmianę.... Marzę by się choć na chwilę położyć... :) ale przy moim małym szatnie i jego starszej pomocnicy raczej płonne me nadzieje....:)
A Córka się nie pobawi z bratem?

Dzisiaj w końcu dojeżdża mój Mąż do nas i będzie mi trochę lżej.

@ŻonaGraja to Ty chyba za długo nie popracujesz. Przecież e ciąży nocne zmiany są zakazane.

Natalia mnie też łeb dzisiaj boli. Przeplakalam pół nocy. Nadal mam wahania co do tej ciąży i jeszcze nie potrafię się z niej cieszyć. A wieczorem napisała do mnie koleżanka. Pierwsza ciążę poronila, druga była ok i ma córeczkę, potem kolejne poronienie. A teraz jest w 19hbd i okazuje się że dziecko ma bardzo duża przepukline pepowinowa i ma niewielkie szansę na przeżycie po porodzie. No tak mnie to uderzyło jak obuchem w łeb. Inni przeżywają takie tragedie a ja nie potrafię cieszyć się z kolejnej ciąży w która zaszłam bez problemów. Mam nadzieję że jak w końcu zobaczę serduszko na usg to do mnie dotrze że rozwija się we mnie nowa cudowna istotka

Chyba mam pierwsze objawy ciąży. Potworne zawroty głowy. Jak wstawalam w nocy do córki to myślałam że zaraz upadne. Teraz też się szybko do niej ruszyłam bo uciekała gdzieś na czworaka i też ni się ciemno przed oczami zrobiło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry