Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Staram się nie martwić i czekam cierpliwie na.wtorek. a.lekarz kazał się umowic na 28.08 jeśli nic więcej nie będzie się działo i beta będzie ok.Takie nasze gdybanie. Fakt jest taki że betę masz ładna. Sprawdź przyrost i nie martw się na zapas. Lekarza masz już umówionego?
Czyli na razie powodów do zmartwień brak. Też nie ma co zbyt szybko odwiedzać lekarza i potem się stresować że puste jajo. U Ciebie przy takiej becie ten 28 powinien być idealny by znaleźć malutkie serduszko.Staram się nie martwić i czekam cierpliwie na.wtorek. a.lekarz kazał się umowic na 28.08 jeśli nic więcej nie będzie się działo i beta będzie ok.
Nie planowana ...wcaleZrób konieczne... nie ma się co stresować.
Planowana ciąża a czy niespodzianka?
U mnie planowane i też będzie 4 dziecko[emoji6]. Będziesz mieć całe 8 miesięcy by się oswoić z ta myślą i wszystko zaplanować, a starszak ile mają lat?Nie planowana ...wcaledlatego tak się denerwuję ale po cichu liczę na to że z Wami tu zostanę
![]()
Starsze dziewczynki 13,8 i 3 więc już duże są i samodzielneU mnie planowane i też będzie 4 dziecko[emoji6]. Będziesz mieć całe 8 miesięcy by się oswoić z ta myślą i wszystko zaplanować, a starszak ile mają lat?
No to masz z górki. Ja mam w domu 15mies bliźniaki [emoji6]. A małżonek już wie jaka reakcja?Starsze dziewczynki 13,8 i 3 więc już duże są i samodzielne![]()
Dokładnie. Młody przyszedł na świat 9 dni przed terminem cc. Teraz chciałabym naturalnie więc bardzo możliwe że moge przenosić [emoji4][emoji6]Programy swoje ginex swoje a dzidzia i tak urodzi się kiedy uzna za stosowną
Myślę że to przez to że nie na wszystkich jest wymagane podanie długości cyklu tylko właśnie sama data OMAle skad taka rozbieznosc jesli wpisuje sie date pierwszego dnia miesiaczki ? Mi na kazdej apce i programie pokazuje tak samo
Witaj. U mnie też 4 ciąża i nie planowana. Na szczęście mamy czas żeby to sobie wszystko poukładać. Mnie nadal jest ciężko z ta myślą. Na szczęście mąż wspiera jak może.Nie planowana ...wcaledlatego tak się denerwuję ale po cichu liczę na to że z Wami tu zostanę
![]()