Ja nie słuchałam, lekarz nawet nie proponował.Ja nikogo do niczego nie namawiam, ani nie chce straszyc, bo sama nie mam o tym pojecia. Sama bym nawet sie nie zastanawiala wczesniej gdyby mi lekarz zaproponowal, jednak teraz zaczelam o tym czytac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie słuchałam, lekarz nawet nie proponował.Ja nikogo do niczego nie namawiam, ani nie chce straszyc, bo sama nie mam o tym pojecia. Sama bym nawet sie nie zastanawiala wczesniej gdyby mi lekarz zaproponowal, jednak teraz zaczelam o tym czytac.
Ja sie tu naczytalam, ze ktos sluchal i sama o to zapytalam to jeszcze mnie opierniczylaJa nie słuchałam, lekarz nawet nie proponował.
Nie śledzę majowek, a nieczesto mi sie zdarza ze na moj post odpowiada ktos kogo wczesniej nie poznalam.Ja kojarzę [emoji12] z majówek
Majowe mamy nam się nawracaja na kwiecień [emoji3] [emoji3] [emoji1] [emoji1]
Ojej, możliweTyle kasy i bez usg, szok!
Chyba najmłodsza tutaj jesteś.
Zerknelam na nasza tabelke, na razie nas cos malo... ale pewnie jeszcze niektore kwietniowe mamusie moga nie wiedziec, ze sie spodziewaja dzidziusia.
Srednia wieku chyba delikatnie powyzej 30, ale to nie dziwne bo większość mamusiek spodziewa sie kolejnego dziecka![]()
Hahaha, jak pamiętasz [emoji23] Niekoniecznie materac, tylko wesele znajomych i nocka w hotelu po imprezie...Porcelana jak się cieszę że udało się :-):-) gratulacje! To pewnie ten nowy materac ;-)
Mam takie bole. Lekarz dal mi luteine dopochwowo na to.Cześć witam wszystkie kwietniówki. Dziewczyny, mam do Was pytanie. Odczuwacie jakies bóle podbrzusza? Obecnie jestem w 6t 1d i mam dosyc mocne bóle takie jak w czasie miesiaczki. Zdarzaja sie 2-3 razy w ciagu dnia. Wizyte u lekarza mam dopiero 7 wrześniabardzo sie martwie.