Natalia91
Fanka BB :)
Gratuluję serduszka [emoji4]Kochane jestem już po wizycie i wszystko jest okSerduszko bije, a na te moje bóle brzucha dostałam Luteinę 2x dziennie
Jakoś od razu lżej mi się na serduszku zrobiło![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję serduszka [emoji4]Kochane jestem już po wizycie i wszystko jest okSerduszko bije, a na te moje bóle brzucha dostałam Luteinę 2x dziennie
Daje taki sam procent jak amnio, tylko amnio wiąże się z ryzykiem poronienia.Najpewniejsze jest badanie wolnego płodowego dna. Mamaginekolog o tym napisała na swoim blogu możesz poczytać jeśli jesteś zainteresowana [emoji4] pobierają Ci tylko krew, bo w krwi kobiety w ciąży już od pierwszych dni jest DNA dziecka które w sobie nosi. Ta próbka leci do stanów i tam jest przeprowadzone badanie w Polsce jeszcze tego nie ma dlatego koszt to około 2000 zł ale jest to jedyne badanie które daje 100% pewna odpowiedź co do tego czy dziecko jest zdrowe jaka ma płeć, a jeżeli nie jest zdrowe to da odpowiedź jaka jest wada.
super wiesci. widze ze ta luteina na bole brzucha to taka rutyna.Kochane jestem już po wizycie i wszystko jest okSerduszko bije, a na te moje bóle brzucha dostałam Luteinę 2x dziennie
Super, bardzo dobre wieści.Cześć wszystkim ja już w domu rano mnie wypisali jest serduszko jest dobrze trochę mnie jeszcze gniecie w brzuchu ale mam odpoczywać będzie dobrze
Tyle czekać..., idź idź, lepiej się poczujesz.tak ale wizyta dopiero 20 wrzesnia bo lekarz ma urlop a do 20 mam zwolnienie bedzie to 9+4 ja tyle nie wytrzymam. ja musze wiedziec szybciej czy pecherzyk ma zarodek i serduszko.
planuje isc okolicach 7 wrzesnia do kogos innego.
Gratulacje!Kochane jestem już po wizycie i wszystko jest okSerduszko bije, a na te moje bóle brzucha dostałam Luteinę 2x dziennie
Lekarz mówił mi coś o tym. Niby spokój ciężarnej jest bezcenny, ale to jednak sporo pieniędzy.Najpewniejsze jest badanie wolnego płodowego dna. Mamaginekolog o tym napisała na swoim blogu możesz poczytać jeśli jesteś zainteresowana [emoji4] pobierają Ci tylko krew, bo w krwi kobiety w ciąży już od pierwszych dni jest DNA dziecka które w sobie nosi. Ta próbka leci do stanów i tam jest przeprowadzone badanie w Polsce jeszcze tego nie ma dlatego koszt to około 2000 zł ale jest to jedyne badanie które daje 100% pewna odpowiedź co do tego czy dziecko jest zdrowe jaka ma płeć, a jeżeli nie jest zdrowe to da odpowiedź jaka jest wada.
Hahahaha dzisiaj mnie tak samo złapał w oczy apetyt ile bym nie zjadła to jestem cały czas głodna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Czy tylko ja ciągle żre? No jakaś masakra. Nie wiem co mi jest. Nigdy tak nie miałam. Mdli mnie na potęgę, ale wiecznie bym coś zjadła.
@zmurka super wieści!![]()
Kciuki zaciśnięte. Będzie dobrze!!Dziewczyny czekam przed gabinetem na wizyte. Dam znac jak bede po.