Joannaa24
Fanka BB :)
16:50... Ale teraz miałam na 8 więc musi być po równo. [emoji3] poza tym nie mam z kim jechać przed 15 bo mąż w pracy.O 10i dobrze bo zazwyczaj mam popoludniami i ten dzien w niepewności to mam nerwowke. Ty masz o której?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
16:50... Ale teraz miałam na 8 więc musi być po równo. [emoji3] poza tym nie mam z kim jechać przed 15 bo mąż w pracy.O 10i dobrze bo zazwyczaj mam popoludniami i ten dzien w niepewności to mam nerwowke. Ty masz o której?
W ciąży muszą Cię przyjąć. Postrasz ich jak cośA ja jutro idę do gina z NFZ, ale zapytać czy mnie przyjmie, bo jak nie, to dopiero listopad/grudzien. Porazka.
To czekamy razem na wizytęSuper wieści!!! Jak Wam zazdroszczę tych wizyt... Ja dopiero 10 września [emoji43]
A ten zakaz seksu to ze względu na co?
Bardzo szybko zarodek, szok! GratulacjeByłam dziś na wizycie 5 tyg i 3 dni jest pęcherzyk i echo zarodka wszystko na miejscu dołączam zdjęcie kropka.Kolejna wizyta 10 września mam porobić badania i założy mi kartę ciąży
Witaj i gratulacje [emoji4] skąd jesteś? Ile masz lat?Witajcie, również zostanę kwietniowa mamamój pierwszy dzień cyklu to 11 lipiec. W pamiętnym miesiącu przez pracę męża udało się za pierwszym razem jeden jedyny raz w cyklu
a o dziecko staraliśmy się 2lata. 2 sierpnia miałam wizytę w klinice niepłodności dostałam zalecenia na badania oraz plan działania
rowniez 2 sierpnia wracając do domu dziwnie zakołysało mnie w głowie. Wieczorem lekkie plamienia i zaaplikowany "śledź" z myślą szybciej przyjdzie miesiączka..która nie przyszła
4 sierpnia dziwne zachowania mojej osoby i dwie czerwone krechy z popołudniowego moczu
miło mi u was gościć !
![]()
Jestem ze Szczecina i mam 27 latWitaj i gratulacje [emoji4] skąd jesteś? Ile masz lat?