• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Wlasnie tak jak pisalam wyzej. Policzyla mi tak na szybko, jeszcze niee mam zalozonej karty ciazy. Dzisiaj 9t0 z jej obliczen i termin na 3kw. Nie wiem jak ona to liczyla, z takimi tygodnkami to mi zawsze wychodzi na 1kw albo nawet ostatni marzec. Zobaczymy jak pojde nastepnym razem :)
To chyba cos pomieszala bo mi z USG gdzie zarodek miał 1,3 cm wychodzi termin na 4/04 i dziś mam 8+2 licząc tygodnie od 0 do 6 lub 8+3 licząc od 1 do 7, tak jak właśnie himommy liczy

reklama
No to cos tu nie gra, ja wtedy miałam 7+4 jak maleństwo mierzyło te 1,3cm
Zresztą z ternmnu owulacji tez mi wszystko dobrze wychodzi
Chyba nie ma wyjścia jak czekać na kolejne usg
Monitor tez taki wiek pokazywal, ale nie patrzyla nanto, bo bylam u niej na monitoringu i wie dokladnie kiedy mialam owulacje. Jakby nie bylo poczatek kwietnia hehe

Monitor tez taki wiek pokazywal, ale nie patrzyla nanto, bo bylam u niej na monitoringu i wie dokladnie kiedy mialam owulacje. Jakby nie bylo poczatek kwietnia hehe
No właśnie, tak czy siak kwiecień a i tak bobas zdecyduje kiedy wyjść :)
Ja owulację miałam 12/13 lipiec, kalkulatory wyliczaly na 15/16 ale z obserwacji wiedziałam ze jest wcześniej no i USG to potwierdziło

No właśnie, tak czy siak kwiecień a i tak bobas zdecyduje kiedy wyjść :)
Ja owulację miałam 12/13 lipiec, kalkulatory wyliczaly ba 15/16 ale z obserwacji wiedziałam ze jest wcześniej no i USG to potwierdziło

Ja mialam 10lipca. Liczy sie termin pewnie wiesz jak czyli 10lipca -7dni -3-miesiace +rok wychodzi 3 kwiecien wiec miala racje. Teraz to zobaczylam. A z tymi tygodniami to nie wiem, najmniej apka pokazuje 8+4

A propo właśnie na wizytowym wątku przeczytałam ze maleństwo kitty w 8+4 tez ma 1,3cm, wiec ja chyba jakiegoś mutanta nosze ze tydzień różnicy a taki 'wielki' :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry