Powodzenia!!Ja zaraz się zbieram na wizytę...a serce to mi tak wali, ze szok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia!!Ja zaraz się zbieram na wizytę...a serce to mi tak wali, ze szok.
Usg mam za tydzień w poniedziałek. Byłam teraz na pobraniu a babka mi mówi że wyniki wydają dopiero jutro [emoji52] no trudno. A specjalnie pojechałam do szpitala żeby szybciej zrobili bo w naszej wiejskiej przychodni to robią tylko we wtorki i w czwartki a i tak wysyłają próbki do szpitala i też wynik jest następnego dnia. No nie pozostaje mi nic innego jak uzbroić się w cierpliwośćA kiedy masz usg? Może nie warto robić tej bety, sama nie wiem... Skoro w środę będzie ci ciężko.
Powodzenia!!!! Trzymam kciuki. Będzie dobrze!Ja zaraz się zbieram na wizytę...a serce to mi tak wali, ze szok.
Odbiorę jutro wynik dzisiejszego badania i wtedy zobaczę co zrobię. Wiesz jak się zepne to pojadę w środę na powtórkę. To tylko wymaga szybkiego ogarnięcia rano całej trójcy i pojednania z nimi. Nawet lepiej bo mi chłopaki zabawia córkę podczas pobrania. Wszystko da się zrobić. W końcu za tydzień i tak codziennie będę praktykować poranne wstawanie z całą trójka bo chłopaki do przedszkola. Po prostu dzisiaj było mi łatwiej bo ogarnialam tylko 1 [emoji3]@ŻonaGraja, marcia331 współczuję tej niepewności.
Mam nadzieję że jedna serduszka się pojawia i w kwietniu urodza się śliczne bobaski. Trzymam za Was cały czas kciuki.
@marcia331 kiedy masz wizyte? Chyba bety nie.ma sensu robi skoro i tak nie.mozesz powtórzyć po 2 lub 3 dniach.
Ja ostatnio też byłam z moją 2 na becie [emoji4] Ale prywatne labo więc czymś do 14.30 bez pośpiechu się zebraliśmy i ok 10 wyszliśmy z domu. Powodzenia.Odbiorę jutro wynik dzisiejszego badania i wtedy zobaczę co zrobię. Wiesz jak się zepne to pojadę w środę na powtórkę. To tylko wymaga szybkiego ogarnięcia rano całej trójcy i pojednania z nimi. Nawet lepiej bo mi chłopaki zabawia córkę podczas pobrania. Wszystko da się zrobić. W końcu za tydzień i tak codziennie będę praktykować poranne wstawanie z całą trójka bo chłopaki do przedszkola. Po prostu dzisiaj było mi łatwiej bo ogarnialam tylko 1 [emoji3]
Powodzenia!Ja zaraz się zbieram na wizytę...a serce to mi tak wali, ze szok.