Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] jak wezmę to o wrzesnia a pracuj półtora miesiąca [emoji16]O ja... To teraz wszystkie czekamy na info [emoji23]
Ja bym L4 brała od razu jeżeli faktycznie masz taką pracę. To ile popracowalas, hehe?
Nic się nie przejmuj...ja wróciłam do pracy na całe 4.dni[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] jak wezmę to o wrzesnia a pracuj półtora miesiąca [emoji16]
A ja mam wizytę jutro na 18:40 ale jest spokojna bo wczoraj już widziałam serduszko mojego BąbelkaDo mojej jeszcze 2 tygodnie [emoji24]
Zastanawiam się czy może nie iść 5 września jednak, zamiast 10 września. Wtedy będę w 7 tygodniu, dokładnie 6+5. Czy wytrzymać jeszcze te 5 dni? Co myślicie?
Sky_84 Gratulacje [emoji7] który to jest tydzień u Ciebie?
Mnie bardzo bolą. Wolę chodzić bez stanika, ale widzę, że są już większe i boje się, aby się nie zrobiły brzydkie hihiMnie w ogóle nie bolą, jedynie co to sutki są wrażliwe
Ja prawie w ogóle nie mam cyckówMnie bardzo bolą. Wolę chodzić bez stanika, ale widzę, że są już większe i boje się, aby się nie zrobiły brzydkie hihi