kitty89
Fanka BB :)
Kciuki Kochana zacisniete!Jadę... Ogarnęłam się po pracy i jadę... Niech się dzieje wola nieba. Psychicznie już dłużej nie dam rady.
PS. Znów plamię, na różowo, trochę wodniście jakby...I bardzo mnie boli brzuch... Okropnie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki Kochana zacisniete!Jadę... Ogarnęłam się po pracy i jadę... Niech się dzieje wola nieba. Psychicznie już dłużej nie dam rady.
PS. Znów plamię, na różowo, trochę wodniście jakby...I bardzo mnie boli brzuch... Okropnie...
Czyli nie ma regułyU mnie 8+4 był zarodek 1,38 cm więc mój dziodzioch chyba najmniejszy, a jak byłam w ciąży ze staraszym synem to wtym samym dniu ciąży miał już 2,20 cm
Mi też nie przedłużyli umowy, ale u mnie to paranoja z pracą. Wołali mnie kiedy chcieli i jeszcze umowa zlecenie. Dobrze, że opłacałam sobie dobrowolne składki i dostaję teraz z ZUSu za l4Dziewczyny, w razie ciężkiej sytuacji w pracy, zwolnień itp, pamiętajcie, że do ukończenia 3 miesiąca ciąży pracodawca może jeszcze zwolnić. Pierwszego dnia 13 tygodnia już nie
Ja zrobiłam duży błąd bo zadzwonili do mnie z pracy, że jednak bedzie dla mnie etat (praca w szkole), a niestety nie przemyślałam wszystkiego i nie miałam tej wiedzy jeszcze w tamtym momencie i odmówiłam bo i tak miałam juz wypisane L4. I niestety umowa mi się nie przedłuży, ale ZUS bedzie mi płacił, wiec przynajmniej tyle.