Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CudownieJuż po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Cudowne wieści. Bardzo się cieszę razem z Tobą! Teraz możesz spokojnie odetchnąćJuż po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
GratulujeJuż po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
No i widzisz wszystko jest tak jak powinno [emoji4] super bardzo się cieszę i gratulujęJuż po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
PieknieJestem 8+4, a CRL 1,74 cm. Według usg 8+1.
CUDOWNIE [emoji173] [emoji173] [emoji173]Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!