Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przed wizyta zawsze mam wysokiePowiedzcie mi dziewczyny jak wasze cisnienie ?Pytam z ciekawosci, bo myslalam , ze w ciazy wzrasta. Ja jestem nadcisnieniowiec, a teraz niskie. Chodze jak zombie
ale maz jest zawsze czujny i szybko mi podnosi
![]()
Powiedzcie mi dziewczyny jak wasze cisnienie ?Pytam z ciekawosci, bo myslalam , ze w ciazy wzrasta. Ja jestem nadcisnieniowiec, a teraz niskie. Chodze jak zombie
![]()
Podobno na początku ciąży często spada, wzrasta dopiero w III trymestrze. Ja tez miewam niskie, w domu jak mierze to tak 115/70, a ostatnio na wizycie 145/90 :/ wiec zdrowiej dla mnie żebym do lekarza nie chodziła![]()
120/70 niskie? To co ja mam powiedzieć? Standard to u mnie 90/60 w porywach do 100. Ale rekord życia miałam w szpitalu dzień po lyzeczkowaniu... Uwaga, 80/50 [emoji15]Przed wizyta zawsze mam wysokie130/85 , w domu znowu niskie, około 120/70
Niskociśnieniowiec, jak mam powyżej 100 to sukces. W ciąży mi się podnosiło, ale niewiele, do jakiś 115-120.Powiedzcie mi dziewczyny jak wasze cisnienie ?Pytam z ciekawosci, bo myslalam , ze w ciazy wzrasta. Ja jestem nadcisnieniowiec, a teraz niskie. Chodze jak zombie
![]()
No to faktycznie niziutkie120/70 niskie? To co ja mam powiedzieć? Standard to u mnie 90/60 w porywach do 100. Ale rekord życia miałam w szpitalu dzień po lyzeczkowaniu... Uwaga, 80/50 [emoji15]
120/70 niskie? To co ja mam powiedzieć? Standard to u mnie 90/60 w porywach do 100. Ale rekord życia miałam w szpitalu dzień po lyzeczkowaniu... Uwaga, 80/50 [emoji15]
Pewnie tak. Nigdy nie miałam problemów ze zdrowiem. Zawsze wszystkie wyniki idealne, ciąże i porody książkowe. Ale nawet jak byłam w pierwszej byłam wyluzowana. Jeszcze pamiętam jak odeszły mi wody i zaczęłam się dopiero pakować, bo byłam w lesie@Mujer tak jestes dziwolagiemale moze wynika to z tego, ze szybko zachodzisz w ciaze i przebiegaja one bez wiekszego problemu
![]()