Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja osobno kwas foliowy, Wit d3, magnez i jod.Aaa i napiszcie jakie witaminy bierzecie. Bo ja do tej pory tylko kwas foliowy i czas najwyższy coś zakupić [emoji28]
Dobrze ze dowiedziałas sie wczesniej a nie dopiero na wizycie w poniedziałek bo byś jechała podaremnoa moja wizyta w poniedzialek sie nie odbedzie. odwolalam. trudno bede czekac do 20 wwrzesnia do mojego gina. chcialam wczesniej ujrzec serduszko ale sie okazuje ze w luxmed moge sie umowic jedynie na kosultacje ginekologiczna na ktorej zaloza mi karte ciazy i lekarka moze wtedy skierowac mnie na usg na ktore trzeba sie umowic na kolejny raz. jeden wyjazd do luxmedu to 100km w dwie str i potem drugi raz... bez sensu..
na staraczkowym watku dzieczyny mi podpowiedzialy by sie dopytac bo korzystaly z luxmedu i zadzwonilam na infolinie. swoja droga jak potwierdzic ciaze bez USG.. dobrze ze jestescie i czuwacie.Dobrze ze dowiedziałas sie wczesniej a nie dopiero na wizycie w poniedziałek bo byś jechała podaremno
jestem z malego miasta i w zasadzie tylko moj lekarz wydaje mi sie najlepszy. ale moze do ordynatora szpitala skusze sie prywatnie na te 1 wizyte by do 20 wrzesnia spokojnie spac.Niestety najlepszym dowodem jest USG a nie zawsze da sie je zrobić na szybko, jak Ci zależy szukaj jakiegokolwiek ginekologa z USG i rob, ja tak zrobilam dla własnego spokoju i te dwa tygodnie do ponownej wizyty u poloznego wcale nie były jakieś długie i nerwowe bo wiedziałam ze dzidziuś ma sie dobrze